Management & Health News

Lar du deg stoppe av kjæresten din eller andre?

Lar du deg stoppe av kjæresten din, av kollegaer eller naboer, eller kanskje noen i familien? DON´T LET THEM! Vend det døve øre til og gå videre. Spesielt er dette viktig om du har en drøm eller to å følge – for i beste fall vil skeptikerne sinke deg og i verste fall vil de hindre deg i å nå målene dine.

Og da har du ingen andre å skylde på enn deg selv – nettopp fordi DU lot dem STOPPE deg.

B680C493-8D97-4F28-9F21-C986D19D8497
Gone Monroe? 🙂 Snapshatttt ass… Vel, poenget med nettopp dette bildet leser du under. 

Jepp, been there. Eller nei, jeg har aldri latt noen stoppe meg, til det er jeg for bestemt og standhaftig – og jeg har alt for stor tro på det jeg driver med. Men jeg har latt en del mennesker inklusive min eks sinke meg. Nettopp dette faktum ser en best i ettertid, og det gjør jeg nå som jeg skyter fart, spesielt når det gjelder mine bøker.

For som singel kan jeg gå ut der og være meg selv fullt ut igjen. Jeg kan leke og tulle, være uhøytidelig og ha det moro. Jeg kan spille på alle mine strenger og bruke mine maskuline og feminine egenskaper – og dette kan jeg gjøre uten at en eventuell kjæreste eller noen som helst andre “forteller” meg hva som passer seg og ikke. Skjønner?

Det er ikke det at jeg lytter til dem, men det er irriterende å ha slike negative krefter rundt seg, og de påvirker dessverre mer enn vi tror. 

Som jeg skrev i innlegget Parforhold, er du en pessimist eller en pioner? En fyr jeg var sammen med var nettopp en pessimist og en skeptiker. Jeg måtte stadig arrestere ham når han kom med sine mange negative kommentarer og sine tilhørende og lite tiltalende grimaser. Når jeg luftet tanker og idéer, fikk jeg ofte servert; – tjaa, nei, det tror jeg du bare kan glemme. Det går nok ikke. Tjaaa, Njaaaaaa…!

Jeg aksepterer altså ikke at folk prøver å vingeklippe meg. Ingen får lov å amputere mine drømmer, og det var jeg tydelig på.

Det er altså pioneren i meg som har ført meg dit jeg er nå. Jeg har alltid hatt en genuin lyst til å se hva jeg kan få til og har aldri vært redd for å feile. Jeg har alltid hatt en iboende nysgjerrighet på å se hva som er rundt neste sving, til å utforske og lære, og har en god dose medfødt stahet og vilje.

Og ikke minst har jeg alltid hatt styrke til å gå alle omveiene, samt stayerevne til å ta de tunge motbakkene – for de kommer når en går i ukjent terreng! Det sier seg selv. 😉

Tipset mitt er derfor; om du bærer på en drøm eller er en gründer – så gjør følgende:

  1. LUKK ørene for skeptikerne – det holder med dine egne kritiske tanker.
  2. Omgås mennesker i samme situasjon, LYTT og lær, og bli inspirert.
  3. Omgås mennesker som har lykkes, lytt og LÆR, og bli INSPIRERT.
  4. Skal du være i et forhold – så vær med noen som LØFTER deg opp, ikke trekker deg ned.
  5. Prioriter tiden din – velg også din omgangskrets med omhu.
  6. Fjern alle “liksom” ekspertene.

For du har kanskje erfarte det selv, hvor mange “eksperter” det finnes rundt deg som ikke vet hva de prater om – som ikke driver med noe i nærheten av det du gjør, som faktisk ikke har peiling, men som allikevel stadig skal fortelle deg hvordan du bør gjøre ditt og datt, og at du ikke bør gjøre ditt og datt, og kanskje faktisk droppe det helt… Skjønner?

Du er din beste motivator og du er ekspert i det du gjør – ekspertise kommer også av å feile. Så lukk ørene, lytt mer til deg selv og lær av de som har vært der og som faktisk kan – alle andre luker du bort.

Flere innlegg i “samme gate” finner du her, og her; 

Juhuuu, jeg får min egen kleskolleksjon!

Are you practising passion? 

Parforhold, er du en pessimist eller en pioner?

Ti tegn på at du er klar til å elske igjen

13 signs you should never let her go…

På hva og hvem bruker du tiden din på?

Juhuuu – nå løsner det, og jeg er utslitt

Finally I can breathe again and I love it!

This is how I recover after two years with heavy shit

Derfor er det viktig å oppføre seg skikkelig – også etter at forholdet er over

Sterke kvinner vil heller være alene enn sammen med svake menn

Gammel kjærlighet ruster aldri

Unngå å bli herset med – tre glupe tips fra meg

Det er vår, og det er tid for å høste

Vel, da er det vel bare å ønske dere en riktig fin dag – spre kjærlighet, positivitet og glede! 😉

Vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

The reason most people never reach their goals is that they don't define them, or ever seriously consider them as believable or achievable. Winners can tell you where they are going, wha