Management & Health News Sex & Relationships

Gammel kjærlighet ruster aldri

I dag så jeg en veldig hyggelig statusoppdatering på Facebook; det var fra en lykkelig mann som opplyste at ekskona selger huset og flytter hjem igjen – til ham! Dette er ikke noen jeg kjenner, annet enn fra FB. Men jeg er nå en håpløs romantiker, da, selv om jeg later som noe annet – og ingenting gleder meg mer enn når mennesker finner tilbake til hverandre. Så dette var gledelig. Jeg er faktisk veldig fan av alle som utviser kjærlighet for hverandre på Facebook. Det er ikke klissent og blir aldri for mye, etter min mening.

For med så mye kjipt som det er på den arenaen – er det herlig å se det motsatte også! 🙂

Bildet over er fra Torhild sin bursdag, vi prater om forhold. Om gutter og slike ting! 😉 Det er alltid en innertier. Og som jeg har skrevet en del ganger før, når jeg ser kjærestepar gå hånd i hånd, eller kysse på gaten blir jeg oppriktig glad, for det er et veldig hyggelig skue. Selv elsker jeg å leie, for det å holde i en annens hånd er rett og slett veldig fint – og nettopp det savner jeg faktisk, merker jeg nå. For selv om mine bøker inneholder en del romantiske forviklinger, så betyr ikke dette at jeg har det samme i livet mitt – tvert om.

Skulle jeg brukt eget liv hadde det blitt en bok med mange grå sider, he, he – znooork – så det er bra jeg har god fantasi!  🙂

Anyway, å se mennesker vise følelser for hverandre, er med andre ord ubeskrivelig vakkert – det gjør meg oppriktig glad, for den positive energien som råder hos de forelskede forplanter seg også til omgivelsene. Vi blir “smittet” med gode følelser. Kjærlighet lar seg nemlig ikke sensurere. Og når mennesker som en gang har elsket hverandre finner tilbake til hverandre, så er dette etter min mening dobbelt så romantisk! Er du ikke enig? Shukk! 😉

Vel, det sies at gammel kjærlighet aldri ruster og det tror jeg på. Sitatet er uansett etter min mening fantastisk flott! Er du ikke enig? Så for de av dere som har en eller annen “gammel kjærlighet eller flamme” et sted bak dere, kjærlighet som aldri sluknet helt – kanskje det er på tide å gi det et nytt forsøk?

Hvorfor ikke bare ta kontakt og finne ut av det? Du har da ingenting å tape på å prøve. Tvert om kan du vinne det største som er, nemlig kjærlighet nok en gang. Så ta kontakt med din gamle flamme i dag og se hva som ligger i kortene. Vi lever bare én gang og vi eldes fort, husk det før du blir senil!  🙂

Vel, da er det vel bare å ønske dere en riktig fin dag – spre kjærlighet, positivitet og glede! 😉

Vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (3)