Management & Health News Sex & Relationships

Gammel kjærlighet ruster aldri

I dag så jeg en veldig hyggelig statusoppdatering på Facebook; det var fra en lykkelig mann som opplyste at ekskona selger huset og flytter hjem igjen. Dette er ikke noen jeg kjenner, annet enn fra FB. Men jeg er nå en håpløs romantiker, da, selv om jeg later som noe annet – og ingenting gleder meg mer enn når mennesker finner tilbake til hverandre.

fullsizeoutput_1ede
Knis!! Toril og jeg feirer litt og prater om – ja nettopp, gammel kjærlighet! 😉

Jeg er faktisk fan av alle som utviser kjærlighet for hverandre på Facebook. For med så mye kjipt som det er på den arenaen, er det herlig å se det motsatte også! 🙂

Og som jeg har skrevet en del ganger før, når jeg ser kjærestepar gå hånd i hånd, eller kysse på gaten blir jeg oppriktig glad, for det er et veldig hyggelig skue. Selv elsker jeg å leie, for det å holde i en annens hånd er rett og slett veldig fint – og nettopp det savner jeg faktisk, merker jeg nå. 🙂

Å se mennesker vise følelser for hverandre er med andre ord ubeskrivelig vakkert – for den positive energien som da råder forplanter seg også til omgivelsene. Kjærlighet lar seg nemlig ikke sensurere. Og når mennesker finner tilbake til hverandre, så er dette rett og slett veldig romantisk! Er du ikke enig? Shukk! 😉

Vel, det sies at gammel kjærlighet aldri ruster og det tror jeg på. Sitatet er uansett etter min mening fantastisk flott! Er du ikke enig? Så for de av dere som har en eller annen «gammel kjærlighet eller flamme» et sted bak dere, kjærlighet som aldri sluknet helt – kanskje det er på tide å gi det et nytt forsøk?

For hvorfor ikke? Du har da ingenting å tape på å prøve. Tvert om kan du vinne det største som er, nemlig kjærlighet. Just saying! 🙂

Vel, da er det vel bare å ønske dere en riktig fin dag – spre kjærlighet, positivitet og glede! 😉

Vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (3)

%d bloggere like this: