Books & Literature News

Juhuuu, jeg får min egen kleskolleksjon!

Juhuuu, jeg klarer rett og slett ikke å holde meg mer! Jeg får min egen kleskolleksjon! Nevnte jeg at det er sus i serken om dagen? Sus i serken er et gammelt bergensk ordtak. Jeg vet ikke hva det betyr, men nå er det skikkelig sus i serken for min del! Jeg tror jeg har skrevet litt om det i det siste. Ja, det er rimelig mye kult som skjer om dagen. 2018 blir (som jeg sa i 2016 og 2017) året det løsner! 😉

287123_2282724784818_828117_o
Nå må jeg gå litt i tenkeboksen en stund og definere litt….

Egen kleskolleksjon er noe jeg har drømt om lenge, helt fra da jeg var liten og tegnet kjoler og diverse antrekk på barne- og ungdomsskolen, og på videregående. Jeg sydde også mine egne klær. Det så nok ikke helt bra ut, men det gjorde ikke jeg heller – så det gikk helt fint. Nevnte jeg at jeg hadde blått hår og stort sett gikk med oldefars klær?

Og de jeg selv sydde med mammas gamle Singer symaskin?

Jeg hadde plastikkblomster stikkende ut fra både jakker og bukser, og så til tider ut som et vandrende blomsterbed og til tider et juletre. For å si det slik; less was no more for min del på det glade 80 tallet, jeg var totalt ut. Men etter videregående gikk jeg inn i en periode der jeg var skikkelig hot på klesfronten. Jeg arbeidet litt som modell og var blant annet i LA en stund, og der handlet jeg mye kult og ble liksom litt av en trendsetter i Bergen.

Jeg så ut som et juletre da også, den nå var det liksom litt kult.

På nittitallet drev jeg vinimport, og da gikk jeg mye i dress, samt skjørt og dressjakke, og så rimelig straight, sexy og målbevisst ut. Men jeg var ikke noen av delene. Etter denne perioden husker jeg ikke så mye mer, men da jeg så begynte som daglig leder innen idretten og ble værende der i tre år – ble det selvsagt treningstøy og joggebukser de samme årene. Og nå? Tja, jeg vet ikke. More or less kanskje?

Vel, jeg laget mine egne klær fordi jeg ikke fant noe jeg likte i butikkene. Jeg fant ikke noe som representerte meg – så dette med å ha egen kleskolleksjon har på en måte vært en drøm som har fulgt meg hele livet ved siden av å skrive bøker. Jeg tror til og med jeg har skrevet en del om det i boken The Story som kom ut i 2013.

Og nå er det en realitet! 

Og egen kleskolleksjon får jeg følgende, fordi;  jeg har gjort meg bemerket, jeg skriver kule bøker med bred appell, jeg er tøff og lar meg ikke vippe av pinnen, jeg har bein i nesen og vet hva jeg vil, jeg er profesjonell, hardtarbeidende og meget målbevisst, jeg har gjennomslagskraft, er ærlig og har et godt og sunt image, jeg er hjelpsom og snill – og jeg har etter det jeg fikk høre – en bred appell også utover bøkene. Og vet dere? Dette syntes jeg var skikkelige kule tilbakemeldinger.

Ja, jeg kan faktisk ikke være falsk beskjeden nå – for det kler meg ikke – jeg er syntes dette er fantastisk kult! 🙂 

Skjermbilde 2018-05-21 kl. 09.13.37.png
Jeg har jo også lang fartstid både foran og bak kamera – som nok også har litt å si.

FLERE BILDER

Og i tillegg er jeg uhøytidelig og morsom, ble det sagt – og i dette var til og med jeg rimelig enig. 😉 Hvem det er som vil satse på meg, kommer jeg tilbake til. Det samme gjelder informasjon om selve kolleksjonen som ventes neste vår. Men det jeg kan si, er at firmaet fullstendig er i tråd med mine etiske verdier. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg setter dyrevern, miljø og naturvern meget høyt, og det samme gjelder arbeidsforhold etc.

Sånn, godt å få det ut – har tenkt på det lenge. Helt siden i går. 😉 Jeg må jo få lov å formidle det her til dere, ikke sant? Jepp, det lønner seg å satse, jobbe hardt og målbevisst – for plutselig løsner det! Tror faktisk jeg må feire litt i kveld med en kopp kakao, for jeg er så glad!

Ønsker alle en herlig weekend!

MIN FORFATTERSIDE FINNER DU HER 

Gratis kompendium om musserende vin kan du laste ned her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)