Books & Literature News

Forholdet vårt var sterkt

Forholdet vårt var usannsynlig sterkt, skrev Her og Nå i uke 52 i fjor. Det morsomme var at jeg satt i et venteværelse og glodde i magasiner, inklusive dette, da jeg plutselig så artikkelen. Selve intervjuet hadde jeg helt glemt, for det ble gjort for en evighet siden. Her og nå ønsket nemlig å lage en artikkel om Jo Nesbø, som de beskriver som et multitalent. I den forbindelse ville de gjerne ha med noen ord fra Jørn Lier Horst, Dagbladets kritiker Fredrik Wanderup og så meg da, det lille innslaget fra Bergen.

fullsizeoutput_20f4.jpeg

Wandrup forteller til Her og Nå at Nesbø er et usedvanlig likandes og sympatisk menneske som ikke har mistet bakkekontakten, mens Horst betrakter Jo som en av vår tids største historiefortellere som har åpnet dører for ham ute i den store verden. Det jeg sier innledes slik;

Ekskjæresten gjennom tre år, forfatter Trude Helén Hole, beskriver Jo som en hyggelig fyr.

– Forholdet vårt var usannsynlig sterkt og tålte både avstand og temperament, og jeg elsket ham. Nesbø er en interessant mann med mye kunnskap. Diskusjonene våre fremmet nok mye undring og refleksjon i oss begge. Jeg kan faktisk ikke huske en eneste gang at vi så på mobilen når vi var sammen. Vi hadde vårt eget lille, herlige univers og i den var det bare oss to. Jeg skattet både ham og tiden vår meget høyt, og det vil jeg nok alltid gjøre. Og det var mye latter, forteller Hole, – for jeg er ganske vittig.

– Men jeg tror nok at vi begge hadde for store egoer som til tider kom i veien. Til slutt kom vi oss ikke forbi og da måtte det bli slutt, dessverre, sier hun.

…….

Men vi var ikke “kjærester” i ordets rette forstand, det er NRK som skal ha det til at vi var det. Ingen av oss var nemlig gode kjæresteemner på den tiden – vi hadde begge totalt angst for å være i forhold – og det var nok derfor vi passet så godt sammen. Vi lo godt og ofte av dette noe forskrudde faktum, allikevel vokste vi oss inn i hverandre.

Vel, at han holdt ut med meg i litt over tre år syntes jeg fortsatt den dag i dag er underlig. Han mente jeg hadde fokus som en gullfisk og var som han sa – både sol og blest, og det er nok helt riktig. Jeg har et nokså ustyrlig temperament. Han derimot – var stødig som en klippe.

34840883_1683630521684154_8781140716337233920_n

Vel, det var den gang. This is now, og fra det ene til det andre – jeg trenger en kajakk. Den jeg hadde, ble stjålet i fjor, ja – faens oldemor! #Drittsekker! Så om noen har en kajakk å selge, eller å leie meg i Asker/Bærumsområdet – så si gjerne i fra. For jeg må komme meg ut på sjøen! Blir bokstavelig talt gal av å være på land! Jeg er jo en gullfisk!!

Les også med Sex, selvironi og seriemordere som ingredienser.

To enjoy or not enjoy, that´s the question.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude HelenHole 4