Management & Health News

På hva og hvem bruker du tiden din på?

I går tenkte jeg litt, ja det hender at jeg gjør det – over livet. Jeg tenkte på hvordan det har blitt i skrivende stund, på alt jeg har opplevd på godt og vondt, samt på hva jeg har brukt tid på og hvem. Jeg kan helt fint innrømme at jeg har sløst bort mye tid på unyttige prosjekter. Vel, helt unyttig har de jo ikke vært, for jeg har jo lært noe og på den måten utviklet meg positivt i forhold til å tilegne meg ny kunnskap om ting jeg ikke bryr meg om – og jeg har også lært noe om meg selv.

Walk alone

Jeg kan vel også si at jeg har sløst bort mye tid på mennesker, og vet dere? Det eneste jeg har lært av disse er at jeg ikke skal bruke mer tid på slike mennesker. Jeg har derfor stadig opprenskinger i livet mitt når det gjelder mennesker, for det kommer nye mennesker inn på løpende bånd; noen for kort tid, noen som et lite vindpust du knapt merker, mens noen får måneder og år av ens liv.

I går kveld satt jeg ved skrivestuen min Det Blå Huset og filosoferte litt over livet. Love to live it! #Balanse

Jeg tenker at mennesker er som ugress eller blomster. Noe må du luke vekk fort, for de gavner deg ikke eller tilsøler ditt liv, mens andre vil du dyrke frem og stelle godt med. Noen ønsker du skal forbli i livet ditt for alltid, og disse båndene må en pleie med gull, for en dag er du borte, eller vedkommende er borte. Og da er det faktisk for sent.

Vi er ikke her for alltid. Livet er det som skjer i dag. Og dagen i dag har en tendens til å gjenta seg i morgen – og før du vet ordet av det, har du levd et helt liv. Så kanskje du også bør reflektere litt over hva og hvem du bruker tiden din på? Jeg vet i hvert fall at jeg skal være enda mer bevisst på ugress og blomster – og jeg starter i dag. Jeg har kastet bort nok tid på ugress.

Jeg vil nok fortsatt bruke tid på unyttige prosjekter, for det gir læring – men livet er for kort til å omgås dårlige mennesker. Fyll det i stedet med mennesker du er glad i – og vis dem det.

To enjoy or not enjoy, that´s the question.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude HelenHole 4