TRUDE HELEN HOLE

Forfatter, foredragsholder, modell og blogger

På Druen – vi drar til Spania og besøker cava produsenten Codorniu

(Kampanje) Miss skal lede vinprogram, var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå skal dere få gleden av å se programmet mitt På Druen her på bloggen min. I første del drar vi til Spania og besøker cava produsenten Codorniu, som etter min mening er verdens beste cava! Og vinene fra Codorniu finner dere her.

Fra Kampanje; TV8 skal produsere Norges første vinprogram som ifølge kanalen skal være et uhøytidelig og banebrytende, men lærerikt og seerverdig program. Programleder er sommelier og tidligere vinimportør, forfatter, journalist og Årets fotofjes i 1986 og Miss Universe 1989, Trude Helén Hole, som i hvert program har med seg tre gjester: en vinekspert, en vinentusiaster og en norsk musiker som sørger for at vinen får sine naturlige følgesvenner med på tur. Hole, som er kjent gjennom en rekke TV-produksjoner og filmer, er også idé- og programutvikler, produsent og regissør for programmet På Druen.

– Dette blir en serie på ti programmer om reise, vin, mat og musikk, og med hyggelige gjester, sier Hole til Kampanje. Gjester er blant annet Idar Vollvik, Jan Vardøen, Ørnulf Høyer, Sigurd Woongraven/Satyricon, Lars Bohinen, May Liss Myrvang, Tommy Fredvang, Gaute Ormåsen, Moi, Torgrim Holte og Jørgen S. Langhelle.

skjermbilde-2016-10-12-kl-16-53-52skjermbilde-2016-10-12-kl-16-56-07

– At interessen for vin er stor i Norge, er udiskutabel – vi er det folkeslaget i verden som leser mest om vin. Jeg mener det er naturlig at vin får sin plass på tv og ser det som vesentlig at programmet er lærerikt i tillegg til å være god underholdning. Jeg ønsker å formidle vinprodusentenes visjon og lidenskap, noe om produksjonsmetoder, drue- og stilarter og særegenheter for områdene vi besøker, forteller Hole. Hele artikkelen leser du i Kampanje.

……..

Vel, nå var dette altså i 2011 da jeg arbeidet som prosjekt- og programleder i Mediepress/TV8. Jeg var lei all søppelet på TV og produserte derfor Norges første vinprogram på tv, og det gjorde jeg med kun ett kamera og meget få midler. Jeg var ikke bare idéutvikler, men også produsent, regissør og programleder ettersom jeg er utdannet sommelier og har arbeidet med vin siden 1996.

På TV serveres fortsatt mye dårlig – så nå kan dere få se min tv-serie På Druen her på bloggen de neste søndagene fremover og jeg begynner altså i dag. Serien er meget fornøyelig og avslappet – så jeg håper dere vil like den og sende innlegget videre til andre vinglade mennesker. Neste sending kommer førstkommende søndag, så følg med:-)

Andre episode om Codorniu finner dere her. I tredje episode drar vi til Tyskland og besøker Prinz von Hessen, og den episoden ser du her.

Og ps, en aldri så liten hemmelighet – i skrivende stund holder jeg på med noe nytt med vin og blir Norges første med det også. Ja, jeg liker å være først! Hva dette er får du vite ganske snart. Følg meg gjerne på Facebook🙂

Ønsker alle en riktig så fin søndag 🙂

Hilsen Trude Helén Hole, New Spirit Communication

lysbilde1

klikk-her-for-a%cc%8a-lese

Reklamer

%d bloggere like this: