News

16.000 følgere på bloggen min

Som en del av dere vet, så avsluttet jeg mitt samarbeid med United Bloggers sommer/tidlig høst 2015, og gikk ut med helt ny blogg 25 november 2015. Så om dere vil følge meg videre på min nye blogg – og det setter jeg selvsagt stor pris på – så finner dere meg her med det jeg vil velge å kalle et bloggmagasin. Jeg begynte å blogge på den nye bloggplattformen siste uken i november – og her er statistikkene over lesere som har vært innom ila første uke – så jeg er rimelig stolt.

Og her fortsetter det i andre uke med en topp på 16.062 lesere 3 desember!

Og nei, jeg er ikke tilknyttet noe mediehus, så dette er superbra:-)

Mao er jeg tilbake på Norgestoppen første uken med ny blogg:-) Men å blogge tar tid og tid er penger, og som dere vet er godt innhold det viktigste for meg. Bloggkonkurranser der leser kan vinne produkter ved å “like og dele” vil dere aldri finne på min blogg. Jeg finner denne type profileringssamarbeid lite hensiktsmessig både for blogger og annonsør, og vil fra nå av i anledning min nye blogg håndtere mine samarbeidsavtaler selv.

På den nye bloggen Trude Helén Hole har jeg hatt følgende lesertall første uke: fredag 4.673, lørdag 8.126, søndag 8.301, mandag 5.859, tirsdag 4.857, onsdag 8.524 og nå altså 16.062 den 3.12 og 14.893 4.12. Så ta kontakt på trude@newspirit.no om du ønsker et seriøst samarbeid.

 

Så om dere vil følge meg videre er det kjempeflott! Vi slipper nok ikke helt unna politikk og dagsaktuelle saker, that´s just how it is – men den nye bloggen vil bli mer rettet mot reiser og opplevelser, ledelse og selvutvikling, helse, sex og samliv, samt flere feelgood artikler om det gode liv – for det er jeg drita bra på! Bloggen finner du her.

Jeg ønsker dere alle alt godt – husk å omgi dere med mennesker som gir dere positiv energi og bidra med tilsvarende dere også, så blir verden et bedre sted å være:-)

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 3

 

 

0 comments on “16.000 følgere på bloggen min

Leave a Reply