Adventure & Travel Reviews Wine

På Druen – vi er i Tyskland og besøker Prinz von Hessen, del 2

(Kampanje) Miss skal lede vinprogram, var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå har dere  gleden av å se programmet mitt På Druen her på bloggen min. I første del drar vi til Spania og besøker cava produsenten Codorniu, som etter min mening er verdens beste cava!

Episode 1 ser dere her, og episode 2 ser dere her. I episode 3 drar vi til vinprodusenten Dachsberg i Rheingau i Tyskland og besøker Prinz von Hessen, en aldeles sjarmerende og dyktig prins. Vinene hans finner du på polet og de, skjønner dere, bør dere virkelig prøve!

Dette er episode 4, og premiere på Tommy Fredvangs musikkvideo fra Tyskland 🙂 Enjoy!

Her er Prinz von Hessen og meg, og vi ser på hestene hans:-)

Fra Kampanje; TV8 skal produsere Norges første vinprogram som ifølge kanalen skal være et uhøytidelig og banebrytende, men lærerikt og seerverdig program. Programleder er sommelier og tidligere vinimportør, forfatter, journalist og Årets fotofjes i 1986 og Miss Universe 1989, Trude Helén Hole, som i hvert program har med seg tre gjester: en vinekspert, en vinentusiaster og en norsk musiker som sørger for at vinen får sine naturlige følgesvenner med på tur.

Hole, som er kjent gjennom en rekke TV-produksjoner og filmer, er også idé- og programutvikler, produsent og regissør for programmet På Druen.

Min YouTube kanal finner dere her🙂

Jeg håper dere finner denne serien både fornøyelig, lærerik og uhøytidelig, og at dere vil sende innlegget videre til andre vinglade mennesker. Neste episode kommer førstkommende søndag, så følg med. 🙂

……….

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png