Wine

Lær om vin på video!

Trude Helén Hole – forfatter, sommelier, vinskribent, blogger, fotograf og samfunnsdebattant. Og hva mer? Jo, sjekk denne videoen her:-)

promovideobilde

Nå skal dere høre – jeg er jo mest kjent for mine bøker, men er også utdannet sommelier og drev vinimport i seks givende og morsomme år – så morsomme var årene i vinbransjen at det ble bok av det. Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert, om vinselgeren med den gode nesen, ble utgitt i 2006 og solgte over 6.000 eksemplarer i 1. opplag.

Jeg produserte også Norges første vinprogram på TV, På Druen. I denne TV serien besøkte jeg fem land med tre gjester i hvert program. Vinprogrammet kan du se her.

I tillegg til dette har jeg vært vinskribent i over 13 år for forskjellige medier og i samme periode holdt en rekke vinkurs over hele landet – jeg har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen – men nå med ny vri:

Vinkursene ser du hjemme hos DEG – når du har tid og lyst!

Med mine nye videokurs (første i Norge:) kan vininteresserte sitte hjemme i egen stue sammen med venner og vinklubber, eller alene for de som foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert tv.

De ulike videokursene er i første omgang disse:

  1. Nybegynner
  2. Bobler i glasset
  3. Rødt i glasset
  4. Hvitt i glasset
  5. Dessertvin og andre kule viner

Og vi begynner med På Druen nybegynnerkurs som lanseres førstkommende fredag:-) I dette videokurset lærer du basiskunnskaper om vin og druetyper. Du kan velge enkeltvise moduler, men det anbefales å velge hele kurset og se videoene i riktig rekkefølge, og det beste av alt – du begynner når du har tid og lyst:-)

Om du har lyst å se TV serien På Druen, så gjør du det på min YouTube kanal – dette er en meget fornøyelig TV serie der vi besøker fem land og fem gode vinprodusenter. Jeg har med meg gjester og produserer i samme slengen fem musikkvideoer som dere også vil få se i programmet.

Link til min YouTube kanal

Så klikk deg inn på min nye vinkurs-portalDer finner du oversikt og informasjon rundt mine vinkurs på video. Jeg liker altså å være først ute med ting, og håper dere vil like disse vinkursene like godt som meg – de er uhøytidelige og ujålete, og passer absolutt IKKE for vinsnobber. Ønsker alle med dette en riktig så fin kveld:-)

#EnjoyableLife

……….

Flere artikler om vin finner du her.

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her.

På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png