Adventure & Travel Reviews Wine

På Druen – vi drar til Tyskland og besøker Prinz von Hessen, del 1

(Kampanje) Miss skal lede vinprogram, var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå skal dere få gleden av å se programmet mitt På Druen her på bloggen min. I første del drar vi til Spania og besøker cava produsenten Codorniu, som etter min mening er verdens beste cava!

Episode 1 ser dere her, og episode 2 ser dere her. I episode 3 som er denne, drar vi til vinprodusenten Dachsberg i  Rheingau i Tyskland og besøker Prinz von Hessen, en aldeles sjarmerende og dyktig prins. Vinene hans finner du på polet og de, skjønner dere, bør dere virkelig prøve!

skjermbilde-2017-01-10-kl-17-25-28

Til Tyskland hadde jeg med meg Tommy Fredvang som her blir kronet til konge, og May Lisbeth M. Myrvang og vinekspert Pål Sandstå.

Fra Kampanje; TV8 skal produsere Norges første vinprogram som ifølge kanalen skal være et uhøytidelig og banebrytende, men lærerikt og seerverdig program. Programleder er sommelier og tidligere vinimportør, forfatter, journalist og Årets fotofjes i 1986 og Miss Universe 1989, Trude Helén Hole, som i hvert program har med seg tre gjester: en vinekspert, en vinentusiaster og en norsk musiker som sørger for at vinen får sine naturlige følgesvenner med på tur. Hole, som er kjent gjennom en rekke TV-produksjoner og filmer, er også idé- og programutvikler, produsent og regissør for programmet På Druen.

– Dette blir en serie på ti programmer om reise, vin, mat og musikk, og med hyggelige gjester, sier Hole til Kampanje. Gjester er blant annet Idar Vollvik, Jan Vardøen, Ørnulf Høyer, Sigurd Woongraven/Satyricon, Lars Bohinen, May Liss Myrvang, Tommy Fredvang, Gaute Ormåsen, Moi, Torgrim Holte og Jørgen S. Langhelle.

– At interessen for vin er stor i Norge, er udiskutabel – vi er det folkeslaget i verden som leser mest om vin. Jeg mener det er naturlig at vin får sin plass på tv og ser det som vesentlig at programmet er lærerikt i tillegg til å være god underholdning. Jeg ønsker å formidle vinprodusentenes visjon og lidenskap, noe om produksjonsmetoder, drue- og stilarter og særegenheter for områdene vi besøker, forteller Hole til Kampanje. Hele artikkelen leser du i Kampanje.

skjermbilde-2017-01-10-kl-17-31-52skjermbilde-2017-01-10-kl-17-31-35skjermbilde-2017-01-10-kl-17-31-23skjermbilde-2017-01-10-kl-17-31-08skjermbilde-2017-01-10-kl-17-30-44

FØRSTE EPISODE FRA SPANIA SER DERE HER

Jeg håper dere finner denne serien både fornøyelig og avslappet, og at dere vil sende innlegget videre til andre vinglade mennesker. Neste episode kommer førstkomende søndag, så følg med:-)

Og ps, en aldri så liten hemmelighet – i skrivende stund holder jeg på med noe nytt med vin og blir Norges første med det også. Ja, jeg liker å være først! Hva dette er, får du vite ganske snart. Følg meg gjerne på Facebook🙂

Ønsker dere alle en riktig så fin søndag. Oj, oj, er visst tirsdag i dag 😉

Hilsen Trude Helén Hole

lysbilde1

klikk-her-for-a%cc%8a-lese