News

Erna bør gå!

Jeg har mange år vært frustrert over hvor dårlig norske myndigheter forvalter det norske samfunn; vår natur, vår unike historie, vår kultur og våre tradisjoner – alt tråkkes på og fortæres i “det godes navn” helt til det forsvinner for godt. Og dette er arven vi skal etterlate våre barn? Ingen ting?

wind-farm-538576_1280
Bildet er tatt av 272447 fra Pixabay

Norge er ikke lenger Norge, men en melke-ku for internasjonale interesse – dette takket være en regjering som legger til rette for at utenlandske aktører kan kjøpe opp Norge bit for bit. Norske myndigheter legger til rette for at internasjonale energiselskaper fritt frem kan rasere vår natur for alltid og for egen vinning – der Norge kun sitter igjen med en ubotelig og gigantisk regning i form av ødelagt natur og ødelagte næringer, som blant annet reindrift, fiske- og turistnæring. Er dette arven vi skal gi våre barn? Ingen ting?

Jeg har i over ti år kraftig kritisert norske myndigheter for å sløse bort penger på bistand som ikke fungerer, som ikke følges opp og som ikke kvalitetssikres og som det ikke stilles krav til – og som ikke en gang evalueres. Milliarder, som ofte går i lommene på korrupte og menneskefiendtlige regimer. Les mer her. Dette er milliarder vi trenger å bruke hjemme. I Norge dør mennesker hvert år i helsekø, og unge mennesker får ikke livsforbedrende eller livsforlengende medisiner fordi Erna Solberg og hennes regjering syntes det er for dyrt.

Å derimot gi bort milliarder til pengesterke personer og organisasjoner, og land som tråkker på menneskerettigheter og ødelegger natur, og nå også WHO, Bill Gates og vaksineindustrien som stadig vekk avsløres som både korrupt og farlig, (det er mye ondskap som selges under dekke av det gode) og ikke minst siste avsløring; Erna gir milliarder til verdens mektigste land som er kjent for sin groteske fremtoning overfor både dyr og mennesker!

Erna Solberg representerer ikke Norge – hun representerer seg selv og bruker norske skattekroner for å selge seg inn til fremtidige internasjonale prestige-verv i likhet med visse andre. Dette er ikke ok! Det er på tide å sete foten ned og si nok er nok!

Kina er verdens mektigste land – Norge bidrar med hundrevis av millioner i bistand

Nå begynner folk å reagere og godt er det, for i Norge sitter nisseluen så godt tredd nedover ørene på folk at vi ikke reagerer før det er for sent; når vår natur er dekket av vindmøller som bringer død, forurensninger og ødeleggelser, når havet er fisket tomt og våre fossefall er borte. Når Norge ikke lenger er et demokratisk selvstyrende land, og når norsk er erstattet med kebabnorsk. Våkner vi da? Les mer om det her.

Stadig flere ønsker nå regjeringens avgang, så mitt håp er at flere våkner – for den grenseløse, naive tilliten nordmenn har til norske myndigheter og media, og dette i en opplyst verden – er for meg meget forunderlig. Selv har jeg for lengst mistet tillit til norske myndigheter og ønsker Direkte demokrati, les om det her.

Les også: En kvart milliard til USA i bistand

Ernas ‘Klimakur’ vil ødelegge enorme uerstattelige naturområder og våre barns fremtid

Erna Solberg styrer; Sakte legges kysten øde

Det var Høyre som forlot meg til slutt, ikke jeg som forlot Høyre

Norge vanstyres og bør endres fra et representativt demokrati til et direkte demokrati

Norge har i perioden mellom 2013 og 2018 bidratt med 607 millioner kroner i bistand til Kina. Tallene for 2019 og 2020 er ikke offentliggjort ennå, skrev Nettavisen mandag. Kina er på verdenstoppen, les mer om det her – at Norge gir bort milliarder til Kina i stedet for å bruke det på eget helsevesen og samfunn henger virkelig ikke på greip!

Skjermbilde 2020-04-29 kl. 09.22.36

Norske politikere er en stor skam. Vi har altså ikke råd til å lage nye veier uten bom her til lands, kriminalitet og voldsbølger rir på nytt i Oslo. Vi kutter ned i eldreomsorg og helsevesenet, og tar penger fra uføre, eldre og våre barn. Men å slenge bort hundrevis av milliarder til andre land, fortjent eller ikke – det klarer vi helt fint. Det er nå på tide at vi får politikere som setter Norge og nordmenn foran resten av verden, for det er faktisk våre penger norske myndigheter bruker opp.

Hva med å investere i Norge? Erna gjør ikke jobben sin. Hun bør gå, og ta resten av røkla med seg. Ta en titt på siden Erna må gå av og FB siden Motvind. Det er på tide å skifte styresett og ta landet og fornuften tilbake ved å gå fra et representativt demokrati til et direkte demokrati hvor vi selv tar avgjørelsene i viktige saker. Les Norge vanstyres og bør endres fra et representativt demokrati til et direkte demokrati. Her er flere saker fra Nettavisen.

Les også Norge trenger ny ledelse, ikke nye politikere, et innlegg skrevet i 2013, og Norge er usolidarisk mot sine skattebetalere

……..

Spre kjærlighet, positivitet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MINE BØKER OG MIN FORFATTERSIDE FINNER DU HER

Gratis VIN kompendium og online VINkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (6)-kopi