News

SSB: Innvandring vil koste 10.000 ekstra per person

(Stavanger Aftenblad) SSB: Innvandring vil koste 10.000 ekstra per person. Innvandring til Norge vil koste 10.000 kroner ekstra i skatt per person hvert år fra 2025, viser ny forskning fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Skjermbilde 2017-09-24 kl. 09.32.43.png

En viktig årsak er at innbyggertallet vil være dobbelt så stort med ventet innvandring ved utgangen av dette århundret, som det ville ha vært uten innvandring, melder NRK.

– Befolkningstilskuddet som genereres av innvandring fra og med 2016, vil være 4,1 millioner mennesker i 2100, sier forsker Erling Holmøy ved SSB til kanalen. I følge SSB ventes flertallet av innvandrerne å komme fra land i Afrika og Asia, grupper som i dag har lavere yrkesdeltakelse.

– Det er nettopp slik at den innvandringen vi får framover, vil være dominert av folk som betaler vesentlig mindre i skatt enn det de mottar av offentlig, skattefinansiert velferd, enten det er skole, utdanning, pleie og omsorg eller kontantytelser, sier Holmøy, som anslår den ekstra skattekostnaden til 10.000 kroner per år per person.

– Jeg tror folk er opptatt av at de som kommer hit, er skattytere og bidrar. Vi kan ikke bare være snille i Norge og si ja til folk som ikke har et beskyttelsesbehov fordi vi skal være humane. Vi må faktisk tenke gjennom summen av belastninger og rettigheter vi gir, sier statsminister Erna Solberg (H).

…….

Og jeg er enig. Om 8 år skal altså du og jeg betale 10.000.- mer til innvandring i året. Kall meg gjerne rasist fordi det er enkelt for deg og du med dette sikkert vil føle det bedre med deg selv – men dette har jeg faktisk ikke råd til.

Ikke har jeg lyst heller, for når jeg ser hvor dårlig integreringen fungerer, når jeg ser hvordan imanene i Norge maner til vold, steining og drap, og åpenlyst forteller hvordan de skal “ta over” Europa, når jeg ser hvordan stadig flere jenter og kvinner, også i Norge – forsvinner inn et sort, mørkt hull, når jeg ikke kan gå på Grønland i Oslo uten å bli trakassert fordi jeg er en hvit, norsk kvinne – når barna våre blir banket opp av gjenger for moro skyld – så har jeg altså ikke lyst å gi bort 10.000.- ekstra til dette.

Dette handler om alt annet enn rasisme! Dette handler om å se verden, og Norge – med klare øyne!

kvinner

Advarer. Den amerikanske professoren Valerie M. Hudson advarte i et intervju med VG mot at overvekten av mannlige migranter kan ødelegge vårt likestilte samfunn.

– I samfunn med mye høyere andel menn enn kvinner, ser vi flere tilfeller av voldskriminalitet, tyverier, lovbrudd mot kvinner og menneskehandel med kvinner. Vi ser også at kvinner i disse samfunnene opplever sin mulighet til å bevege seg i det offentlige rom som begrenset fordi det utøves mer kriminalitet rettet mot dem, sa Hudson.

– I et nøtteskall handler dette om en nasjons stabilitet og kvinners sikkerhet i nasjonen. For de av oss som trodde de nordiske landene var det levende beviset på at likestilling var mulig, er dette et tragisk, ikke målbart tap, sier professoren.

Jeg har sagt det før og sier det igjen, så lenge integreringen ikke fungerer, så lenge de vi tar i mot kun blir en belastning på systemet med påfølgende negative konsekvenser for både dem og oss – og vi med det ikke klarer å bli et VI – bør vi ha full stopp inntil vi har fått kontroll på nevnte.

Dette er ikke rasisme – det er sunn fornuft.

For vi kan ikke fortsette som nå – og det er rimelig innlysende. For tidene har endret seg, det er ikke lenger som på 70 tallet da tempoet og antallet var overkommelig og integrering fungerte. Vi må si stopp. Systemet er overbelastet. Dette er altså ren matematikk. Er det fullt og vi ikke klarer å håndtere det – så er det altså fullt og uhåndterlig – og da er det naturlig å si stopp. 

Noe annet er særdeles uansvarlig. Så jeg forventer at regjeringen tar ansvar og strammer inn ytterligere. For å betale 10.000.- ekstra i året til dette formålet, ønsker jeg ikke slik situasjonen er i dag – for det har allerede kostet oss landet vårt slik vi en gang kjente det. Og verre vil det bli om vi nå ikke innser at nok er nok.

Men ikke nok med det – mannen bak innvandringsregnskapene får ikke forske mer. Erling Holmøy har vært forskningsleder ved Statistisk Sentralbyrå (SSB) og er blant annet kjent for sine langsiktige fremskrivninger av økonomiske konsekvenser av høy innvandring til Norge.

Blant arbeidene han har deltatt i, er regjeringens Perspektivmeldingen 2017 og Brochmann II-utvalget, som utredet konsekvenser av høy innvandring til Norge. I september 2017 kunne Holmøy legge frem ny forskning som viser at innvandring vil koste 10.000 kroner ekstra i skatt per person hvert år fra 2025.

Dette er tall ledelsen i Statistisk Sentralbyrå ikke vil at vi skal vite noe om, les mer her – desto viktigere er det at du deler denne saken. For sist mandag fikk Holmøy beskjed fra ledelsen i byrået om at han ikke lenger får jobbe med forskning i byrået.

Som Kjetil Rolness i dag skriver på sin FB side: Men nå får han ikke lenger forske ved sin egen arbeidsplass, fordi Statistisk Sentralbyrå plutselig har innført nye forskningskriterier med tilbakevirkende kraft. Da kan sjefen hans puste lettet ut. Christine Meyer har tidligere uttalte seg svært positivt om asylinnvandring, hun har uttrykt tvil om SSB egne tall over innvandringskostnader er riktige, og er i tillegg gift med en økonom, Victor Norman, som vil ha 100 000 syriske flyktninger til Norge uten ha regnet noe som helst på emnet.

I mars i år omtalte hun SSBs innvandringsregnskap som et “sårt punkt”, og sa at om det var opp til henne, ville det ikke blitt laget noe regnskap i det hele tatt. For det kunne jo stigmatisere visse grupper. Igjen har en sentral statlig institusjon gjort hva den kunne for å bekrefte ytre høyres konspirasjonsteorier om mørklegging av fakta.

Dette kan vi ikke lenger finne oss i. Norske myndigheter, statlige institusjoner og ikke minst norsk presse må slutte å føre oss bak lyset. Tallene må på bordet, og nok må være nok!

Her finner du flere saker.

Les også: Norsk skoleelev slått til blods av utlendinger på skole i Trondheim. Derfor stemmer jeg Listhaug. Hva skjer i Moskeene? Hun hater Norge, men krever penger fra NAV, Full strid om Nikab forbud i norsk skoleHvor er feministene i kampen mot barnehijab? Stikk fingeren i jorda, Norge er en del av EuropaThe mass attacks on women is violations on human rightsYtringsfrihet handler om retten til å si det en mener – uten å bli karakterisert og stempletSkal ikke kristne kunne hjelpe muslimer? Vi må lytte til «asylsøkerne», og ikke minst: La Mustafa og familien få bli i Norge.

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen til høyre.

Og del gjerne innlegget – takk.

Trude Helén Hole

Ønsker du å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, er du hjertelig velkommen til det. 🙂

Her kan du lese om mine bøker og mine online vinkurs, som du kan se hjemme hos deg selv.