News

Hva skjer i Moskeene

Overskriften er hentet fra Kristin Clemet sin blogg. Clemet skriver følgende i sitt innlegg:

I morgen sender dansk TV2 siste del av dokumentaren “Moskeerne bag sløret”. Dette er en dokumentar i fire deler, som undersøker om åtte (av i alt 150) moskeer i Danmark medvirker til integrering av muslimer, slik deres talspersoner og vedtekter sier at de gjør. De åtte moskeene er, slik jeg forstår det, helt sentrale moskeer i Århus, København og Odense.

Bakgrunnen for at dansk TV2 har valgt å undersøke dette, er at de har en rekke kilder, særlig blant unge muslimer, som sier at de er eller har vært underlagt sterk religiøs og sosial kontroll, og at undervisningen, rådene og veiledningen de får i moskeene, er i strid med danske lover, regler og rettigheter.

Dansk TV2 mener at det har så stor samfunnsmessig betydning å få avdekket om dette er sant eller ikke, at de har valgt å bruke meget sterke journalistiske virkemidler, nemlig skjult kamera og to “muldvarper”, dvs. to personer som utgir seg for å være andre enn de er. I tre måneder har disse “muldvarpene” opptrådt som to vanlige muslimer mens de har frekventert de aktuelle moskeene, observert og etter hvert også søkt veiledning om en rekke spørsmål knyttet til bl.a. ekteskap og skilsmisse, barneoppdragelse, bruk av vold, tilknytning til arbeidsmarkedet og kontakten med det danske samfunn. Man kan lese mer om TV2s valg av metoder her.

Resultatet er rystende og har skapt voldsomme reaksjoner i Danmark – og saken er såvidt også nevnt i norske medier, bl.a. i NRK og TV2.

Blant de råd, pålegg og uttalelser som gis av imamene, også mens barn hører på og delvis brukes som budbringere, er blant annet at utroskap skal straffes med steining og pisking; at muslimer som vender islam ryggen, skal steines; at barn skal slås, dersom de ikke ber innen de har fylt 10 år; at kvinner ikke skal arbeide der det er menn, fordi det ikke er tillatt å blande kjønnene; at kvinner ikke har rett til å si nei til sex, og at de heller ikke kan si nei når mennene deres er voldelige; at kvinner må tåle flerkoneri; at kvinner ikke skal gå til politiet, dersom de blir slått av mennene sine; og at man som muslim ikke bør gå i bursdagsselskap til en som er dansk. En ledende imam forteller også hvordan muslimer er i ferd med å “erobre” Europa, og at muslimer ikke skal la seg integrere i samfunnet. Dansk TV2 avslører også, visstnok for første gang i Danmark, at det finnes shariaråd som avgjør om muslimske par skal få lov til å skille seg.

I dokumentaren får vi også se hvordan imamer gir råd om å lyve, blant annet om hvorvidt man er asylsøker, for å få betalt leilighet av kommunen og/eller gode stønader fra det offentlige. Rådgiverne er tydeligvis godt innsatt i det danske velferdssystemet. Les hele innlegget her. Les også Norskpakistanere støtter islamistisk drapsmann ved å demonstrere på Frogner.

……..

Dette er ikke vås – det er fakta! Heldivis begynner realitetene å gå opp for flere også her på berget. Sylvi Listhaug gjør en utmerket jobb, men utsettes desverre for grov hets bunnet i naivitet, misforstått snillisme og uvitenhet – mens fakta er at vi bør gjøre mer! Ta en titt på videoen under. I den spør Islam Net norske muslimer om de er for dødsstraff og steining for utroskap – resultatet er direkte skremmende!

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 09.36.22

Saken over leser du på Dagbladet. Norske myndigheter må nå våkne opp og vise handlekraft. Dette kan gjøres ved å iverksette tiltak. Muslimer og andre som beviselig ikke vil integreres i det norske samfunnet, som beviselig støtter steining, vold og nedverdigelser av barn og kvinner, kort og godt de verdier det norske samfunn er bygget på – bør sendes ut av landet med umiddelbar virkning. 

Kristin Clemet avslutter sitt innlegg med følgende: -Norske journalister som ennå ikke har gjort det, kan starte med å se den skremmende dokumentaren fra Danmark. Deretter er det kanskje på tide å gjøre et stykke journalistisk arbeid også i Norge.

Og jeg er enig. Norske journalister må nå begynne å gjøre sin plikt – og det er å informere mer om faktiske forhold. Media må slutte å beskytte muslimer i frykt for å bli stemplet som rasister. Et godt eksempel er tilfellet der en jente på 11 år ble banket opp av guttegjeng. Varden har integritet nok til å skrive at dette var muslimer, mens NRK utelater dette helt – vel, dette er ikke journalistikk, det er sensur!

Vi har rett til å få vite hva som skjer i landet vårt – norske presse må nå begynne å gjøre en jobb i forhold til de utfordringer og trusler vi står overfor, og myndighetene må følge etter og iverksette nødvendige tiltak og kaste ut nevnte slik at vi kan bevare vårt demokrati og de verdier det er bygget på. Dette er ikke rasisme – det er å bruke sunn fornuft!

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Les gjerne Stikk fingeren i jorda, Norge er en del av EuropaThe mass attacks on women is violations on human rightsYtringsfrihet handler om retten til å si det en mener – uten å bli karakterisert og stemplet, Skal ikke kristne kunne hjelpe muslimer? Vi må lytte til “asylsøkerne”, og ikke minst: La Mustafa og familien få bli i Norge.

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen til høyre. Følg meg gjerne også på Facebook. Ønsker med dette alle en riktig så fin dag:-)

 

Når våren ikke kommer