News

Vi må lytte til «asylsøkerne»

Flyktningemisnøyen sprer seg over hver knaus og krok i vårt langstrakte, karrige land og slik kan vi selvsagt ikke ha det. På Rondane Høgfjellshotell har «asylsøkerne», dvs sinte unge menn, demonstrert mot boforholdene. Saken kan leses her. Så vi må lytte til «asylsøkerne». Om de ikke er fornøyd med å bo på høyfjellshotell og bli servert tre måltider om dagen, slikt vi nordmenn betaler dyrt for – så må vi gjøre noe med det i anstendighetens navn.

Asyl
Rondane Høgfjellshotell. Unge, sinte menn som har flyktet fra krig og død demonstrerer mot Norges «treatment of humans». Fotobyline: Knut Storvik/GD.

Det hele handler om respekt! Når «asylsøkerne» forteller oss at det er uverdig å bli plassert på steder i Norge der ingen bomber går av, der ingen ISIS skyter barna dine, der ingen jagerfly og tanks flerrer himmelen blodig rød med sine dødelige raketter – så må vi lytte til hva flyktningene sier.

Og de sier at et høyfjellshotell med varme rom, gode senger og varme måltider og lommepenger i et trygt land er ikke ok. Det er ikke som forventet.

Vel, i forrige uke leste jeg om den 24 år gamle Per som også i likhet med «asylsøkerne» treng­te tak over ho­det. Mannen fikk re­kvi­si­sjon på telt, so­ve­po­se og rygg­sekk av NAV. Det er, vil jeg tro, like mye vinter i Norge for denne mannen som for flyktningene som nå velter innover grensene og ikke syntes høyfjellshotell og tre måltider er godt nok.

Mitt forslag er derfor at vi nå tar dette på alvor og gjør noe med det. Jeg foreslår at UDI sender to busser til Rondane Høgfjellshotell og andre steder der misnøyen gror, samler sammen alle flyktingene og forteller at vi er lydhør og tar dem på alvor. 

Videre forteller vi at vi er innstilt på å løse situasjonen til alles beste, det skulle da bare mangle – og ber alle som er misfornøyd innta plassene på bussen for å kjøre dem til et bedre sted. Deretter går ferden lukt til Gardemoen eller nærmeste flyplass med politieskorte (sikkerhet er viktig) inn på første fly tilbake dit de kom fra – for der var det nok bedre.

That´s it! Problem solved til alles beste. Så kan vi heller bruke pengene på reelle flyktninger og mennesker i Norge som virkelig trenger det.

Og så enkelt er det!

Les også Skal ikke kristne kunne hjelpe muslimer?

Flere tilsvarende artikler finner du her.

Del gjerne innlegget – takk.

Hilsen Trude Helén Hole, Rimelig Forbannet!

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Skjermbilde 2017-09-29 kl. 09.55.27.png

0 kommentarer på “Vi må lytte til «asylsøkerne»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: