På Druen – vi drar til Portugal og besøker Periquita, del 2 ;-)

«Miss skal lede vinprogram,» var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå får dere gleden av å se programmet mitt På Druen også her:-)

Dette er 5 episode, og vi drar til Portugal og besøker den svært hyggelige, jordnære og rause vinprodusenten J.M. da Fonseca som blant annet produserer Periquita som er meget populær i Norge. Dere finner vinene her.

Gjester med til Portugal er Torgrim Holte, Gaute Ormåsen og vinekspert Henriette Batt.
Øvrige episoder finner dere her på bloggen min under Vin og på min YouTube.

skjermbilde-2017-02-05-kl-12-12-05skjermbilde-2017-02-05-kl-12-11-51

Her er episode 1 og episode 2 i Spania, her finner du episode 3 og episode 4 fra Tyskland, her er episode 5 fra Portugal. Dette er altså del 2, Portugal. De siste fire episodene er vi i Frankrike og Italia, så følg med:-)

……….

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png

 

Reklamer