Adventure & Travel Wine

På Druen, vi drar til Italia og besøker produsenten Zaccagnini, del 1

«Miss skal lede vinprogram,» var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå får dere gleden av å se programmet mitt På Druen også her:-)

Dette er 9 episode i TV serien På Druen produsert og regissert av Trude Helén Hole, mao meg som forøvrig også er programleder ettersom jeg også er sommelier. Jupp, jeg trodde lenge at jeg var sommalier, men det var helt feil. Vi er nå i Italia og besøker den fantastisk hyggelige vinprodusenten Cantina Zaccagnini som blant annet produserer den berømte “Pinnevinen” som vi nordmenn er så glad i.

Gjester denne gang er tidligere fotballspiller Lars Bohinen, den talentfulle musikeren Adam Douglas og vinekspert Pål Ferner. Jeg håper du vil like dette innslaget like godt som øvrige. 🙂

Her er episode 1 og episode 2 i Spania, her finner du episode 3 og episode 4 fra Tyskland, her er episode 5 og episode 6 fra Portugal,  og episode 7 og episode 8 fra Frankrike. Del 10, som er siste del i denne TV serien og siste del fra Italia, kommer neste søndag:-)

Skjermbilde 2017-05-28 kl. 15.27.06

Skjermbilde 2017-05-28 kl. 15.26.51

Skjermbilde 2017-05-28 kl. 15.26.22

……….

Del gjerne innlegget med andre som liker vin.   Ha en super dag, dere

 

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Don´t get drunk – drink with style!

Trykk på Follow —> om du vil følge denne bloggen og del gjerne;)

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Omslag lilla