clear wine glass on top of brown table
News Wine

Høsten er tid for vin – lær om vin i egen stue

Don´t be a wine snob - be a wine lover! Høsten er en fin tid til å lære seg litt mer om vin, og det kan du faktisk gjøre hjemme i egen stue!

Don´t be a wine snob – be a wine lover! Høsten er en fin tid til å lære seg litt mer om vin, og det kan du faktisk gjøre hjemme i egen stue ved å bestille digitale vinkurs her på Feather Book, Wine & Art. Eller du kan klikke på vinkursene lenger ned i dette innlegget. Enklere og smartere blir det ikke.

Her er jeg med min gode kollega Geir Salvesen

På Druen – Norges første og mest populære digitale vinkurs! Vinkurs i hele landet – se når som helst – hvor som helst – og med hvem som helst! Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. 

Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent for forskjellige medier. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs. Ved kjøp får du også tilsendt På Druen, et lettfattelig og rikt illustrerte vinkompendium.

Tilbakemeldinger

“Tusen takk for et fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konferansier, og Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend. Vinprovningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson

“Far min fekk eit gåvekort til eit av kursa. Eg, far min og familien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.”  Daniel R.

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F.

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

Lese flere gode tilbakemeldinger?
Klikk på kursene. 

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs