Adventure & Travel News

En herlig sommerflørt med Varbergs Kysthotell

Ved Varbergs kysthotell inspirerer havet til saltstrødde øyeblikk og herlige matopplevelser, samt trening, strandliv og avslappende spa-ritualer.

På den svenske syd-vestkysten finner du det vakre området Halland. Kun fire timer fra Oslo, fem timer fra Stockholm og to timer fra København kan du nyte late sommerdager på lange, flotte strender, rusle eller sykle på svingete skogsstier, besøke koselige småbyer med brosteinsbelagte gater, besøke imponerende slott og herregårder, nyte fantastisk mat og glede deg over spiselige priser, og ikke minst – nyte vakre solnedganger!

I august tok jeg med min datter på roadtrip og målet var Varbergs Kysthotell i Halland! Hotellet har rykte på seg å være et av Sveriges beste kysthotell, og det er nok riktig. Du merker det med det samme; den gode servicen, den ypperlige maten, de gode fasilitetene, den flotte bebyggelsen, de hyggelige rommene og ikke minst beliggenheten som er optimal. Men du merker det også på personalet som bærer sine roller med stolthet.

Dette er med andre ord et hotell du ønsker å bo på – lenge!

Og det kan du faktisk gjøre, for det sies at i Halland kommer forsommeren tidlig og at sensommeren varer lenge, og det tror jeg på. Når det er sagt, hver årsperiode har sin sjarm også langs den vakre svenskekysten, og jeg kunne godt tenkt meg å oppleve Varbergs Kysthotell også på høsten – jeg ser for meg å sitte der ute i havgapet og skrive på en ny roman, nippe til litt rødvin, mens solen går ned og bølgene heftig ruller innover de lange, hvite strendene. #inspirasjon

Salte drømmer og gode opplevelser!

På Varbergs kysthotell inspirerer nemlig havet og horisonten til saltstrødde øyeblikk og herlige matopplevelser, samt trening, strandliv og avslappende spa-ritualer med sjøvann som viktigste ingrediens. Det beste med alt er at det hele kan oppleves kun 52 skritt fra sjøen! Jeg lar bildene tale for seg selv.

Og ikke nok med det, like ved hotellet finner du idylliske stier og flotte sykkelveier som inviterer til aktivitet for liten og stor, gammel som ung. Jeg anbefaler å låne sykler og sykle den flotte strandpromenaden langs kysten inn til Varberg by for å oppleve ikoniske Varbergs Kallbadhus og festningen, og rusle rundt i den hyggelige byen, eller sette kursen den andre veien mot Apelviken hvor du finner nok en lang sandstrand med flere innbydende strandrestauranter med musikk, palmesus og hyggelig stemning, samt god mat og gode drinker.

Sveriges eneste Thalasso-spa

Varbergs Kysthotell som er en opplevelse i seg selv, kan også tilby sine gjester et besøk på Sveriges eneste Thalasso-spa, hvor Kattegatts saltvann bidrar med velgjørende mineraler, harmoni og ny energi. Og det anbefales! Josefine og jeg tilbragte en hel kveld i spaet som er åpen til 23.00.

Konklusjonen min er at jeg må tilbake, for nå som jeg skriver dette kjenner jeg det i hele meg – jeg savner både hotellet og området, og føler vel et slags savn, for det jeg følte da jeg var der var nesten som en forelskelse, en herlig sommerflørt, og jeg fikk ikke nok. Absolutt ikke. Varbergs Kysthotell anbefales!

Et opphold på Varbergs Kysthotell kan du bestille på Booking.com

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs