shallow focus photo of kangaroo
Adventure & Travel Management & Health News

Fra Helgelandskysten til Australia

Nå som jeg pusser opp gården min på Helgelandskysten tenker jeg stadig oftere på da jeg drev hesteranch i Australia

Det er rart med det, men nå som jeg pusser opp gården min på Helgelandskysten; jeg maler hus og låve, jeg snekrer, murer, fjerner gamle bilmotorer og frysebokser og annet skrot, og ikke minst, jeg hogger trær og ved, og er generelt mye ute i villmarken, så merker jeg det på hud og hår. Og med det er jeg på jakt etter gode produkter. Men ettersom jeg praktisk talt befinner meg i villmarken, måtte jeg ty til nettet.

Og vet dere hva jeg fant der? Australske produkter! Og det er nå jeg kommer til poenget med “det rare”, for når jeg jobber på Bestemors gårdsbruk som jeg kjøpte i fjor høst går tankene mine stadig tilbake til da jeg drev hesteranch i Australia. Gode tanker med andre ord, og da var det jo litt rart at denne nettsiden dukket opp. Det er som om tanker kan høres og iverksettes av universet, og da er det bare å lytte, ikke sant?

Australian Bodycare. Ingrediensene til sunn hud er å finne i Australias skjønne natur og har vært kjent av de australske aboriginene gjennom generasjoner, nemlig Tea Tree Oil. Australian Bodycare har utviklet en rekke produkter med Tea Tree Oil, som uten å irritere huden effektivt hjelper og forebygger diverse hudproblemer.

Jeg har ikke sensitiv hud, men jeg brukte Tea Tree Oil da jeg jobbet med hester og kveg Out in the Outback i Australia, så nå skal jeg prøve ut dette. For hvorfor ikke?

Lotte-Marie goes Down Under

En annen ting, min fjerde bok om Lotte-Marie, Norges feministiske og humoristiske svar på Harry Hole og Varg Veum er oppvokst i bestemors gård på Helgelandskysten som jeg nå har kjøpt, og i bok nummer fire som er en krimparodi på Flaggermusmannen av Jo Nesbø, drar hun til nettopp – Australia!

Lotte-Marie goes Down Under er en humoristisk kriminalroman (satire) inspirert av filmen Eyes Wide Shut med Nicole Kidman og Tom Cruise, og Flaggermusmannen av Jo Nesbø. Filmen er en erotisk thriller fra 1999 regissert, produsert og skrevet av Stanley Kubrick. I bok fire forlater Lotte-Marie det trauste livet i Norge og setter kursen mot Australia, nærmere bestemt mot Sydney for å oppleve spenning og action – men noen ganger får en mer enn en ber om.

Drap, horer, halliker, dop, skumle klovner og ikke minst – galskap!

– Be aware of the clown. He is anything but funny, in fact, he will for sure make you stop laughing – for good. 

#Parodivarsel

Mer informasjon om bøker og selve boken kjøper du her.

Om du ønsker å leie denne bloggens eier, Trude Helén Holes idylliske feriested på Helgelandskysten – klikk her.

Ønsker du å feriere på mitt fantastiske landsted på Helgelandskysten? Da finner du flere artikler og mer informasjon her. Bestemorhuset eller Château Reipå om du foretrekker det, brukes av forfattere, musikere og kunstnere – og andre naturelskende sjeler. Det fantastiske lille bruket på Helgelandskysten er et minneverdig og jordnært sted å oppleve enten du er 5, 25, 50 eller 75 år. Her kan du skrive, male eller snekre – eller finne fullstendig ro og glede.

Les gjerne; Trude Helén Hole etablerer Helgelandskystens Montmartre

Mer informasjon og bilder, samt booking finner du på Finn.no, AirBnB og Booking.com. Eller du kan sende en e-post til forfatter og eier Trude Helén Hole på trude@newspirit.no

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs