close up photography of wine glasses
News Wine

På Druen digitale vinkurs nybegynner 2

Lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. 

DIGITALE VINKURS – LAST NED, SE NÅR DU VIL

På Druen nybegynner modul 2. Lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake på vin og om forskjellige druetyper. Du kan velge enkeltvise moduler – men det anbefales å velge alle tre nybegynnerkursene og se videoene i riktig rekkefølge. Et tilbud på alle tre nybegynnerkursene til kun 399.- finner du her. (Fullpris er kr 537.- dvs du sparer 138.-)

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I kompendiumet finner du et Aroma-diagram som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det litt enklere å finne dufter og aromaretninger. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs. Enklere og smartere gave finnes ikke.

Vi gjennomgår totalt 12 viner i hele nybegynnerkurset – 4 viner i hver modul, men du velger selv hvor mange moduler og/eller hvilke viner du vil “henge” med på – og du begynner når du har tid og lyst. Vi skal bli kjent med følgende druetyper i nybegynnerkurset:

Dette er modul 2 – og vi skal smake følgende viner.

Vi skal smake følgende viner i modul 1:

Vi skal smake følgende viner i modul 3:

TIPS;  listen er linket direkte til vinene. Om du klikker deg inn og bestiller vinene samlet på nett, kan du plukke dem opp på polet når de er klar og slipper å bruke tid på å lete selv. 

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende viner med samme drue. Serveringstemperatur ca 10-12 grader for de hvite og ca 14-16 grader for de røde, altså ikke romtemperatur på rødvin, men litt kaldere. Ved kjøp får du tilsendt en link til kompendiumet og det digitale vinkurset per mail og du kan se kurset hele ti ganger i løpet av et år.

Når du har kjøpt inn vinene, er det bare å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din egen stue eller hage når du har tid og lyst – enklere og smartere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier, forfatter og foredragsholder

TILBAKEMELDINGER PÅ VINKURSENE

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.”  Daniel R.

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.”Ann Irene Klo

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!” Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konferansier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen 

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F. 

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H.

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs