News Wine

På Druen rødt i glasset

wine glass bottle

På Druen – Norges første og mest populære digitale vinkurs! Se når som helst – hvor som helst – og med hvem som helst! På Druen Rødt i Glasset – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. Rødt i Glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer. Med andre ord et lite dypdykk i enkelte røde druetyper fra hele verden.

Se video her – slik SABLER du champagne!

TILBUD PÅ DIGITALE VINKURS – LAST NED NÅ, SE NÅR DU VIL

Vi gjennomgår totalt 8 viner i rødvinskurset som består av modul 1 og 2 (du får tilsendt to videoer), og du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen, og om du vil se hele kurset eller bare en av modulene. Gode tilbud på gode vinkurs og gavekort på vinkurs finner du her. Vi har valgt ut viner i den rimelige prisklassen og går i gjennom følgende viner i denne rekkefølgen. 

Modul 1.

  • Faustino Garnacha, Spania
  • Casillero del Diablo Pinot Noir, Chile
  • Zaccagnini Montepulciano d’Abruzzo, Montepulciano, Italia
  • Lanzerac Pinotage, Sør-Afrika

Modul 2.

  • Cassilero del Diablo Merlot, Chile
  • Zonnebloem Cabernet Sauvignon, Sør-Afrika
  • Cameleon Malbec, Argentina
  • Yellow Tail Shiraz, Australia

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende viner med samme drue. Serveringstemperatur ca 14-16 grader, mao ikke romtemperatur på rødvin, men litt kaldere. Hvitviner serveres gjerne ved ca 10-12 grader. Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et Aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det litt enklere å finne dufter og smaksretninger. Ved kjøp får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset 3 ganger i løpet av et år.

Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue eller hage når du har tid og lyst – enklere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder

TILBAKEMELDING FRA FORNØYDE KURSDELTAGERE

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.”  Daniel R.

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!”  Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen 

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F. 

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H. 

…………….@……………….

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs