Art & artists News

Morgenstund har gull i grunn

Glad i kunst? Nå kan du gjøre et kupp! Her er et av mine nyeste malerier. Det heter “Morgenstund” og måler 104 x 84 cm med gullramme. Men husk at et bilde tatt med mobilen gjør et maleri stor urett, så dette som med de fleste malerier bør sees “live”. Det er nemlig ikke mulig å se de vakre detaljene eller sjatteringene på et fotografi – ei heller er det mulig å la seg forføre av stemningen og energien i et maleri ved å kun se på på nett – det må sees “live” og stilles ut i galleri Feather Book & Art, og i tillegg blir det utstilling av mine nyeste malerier på Galleri 11 på Høvik fra 1.12-15.12.22 Ta kontakt om du vil komme på besøk. Er det ikke vakkert? Mer info under – akkurat nå er det 20% rabatt på alle malerier om du benytter deg av kode: Rabatt 20. Bildene under viser utsnitt av maleriet underveis i maleprosessen og her kan du se hvordan motiv og farger vokser frem.

Klikk her for å komme til Feather Book, Wine & Art Gallery.

– Jeg simpelthen elsker havet og vakre solopp- eller nedganger. Fargespillet i Morgenstund er drømmende, beroligende og vakkert, og jeg trekkes automatisk inn i bildet, inn mot horisonten mot sollyset som speiler seg i havet, det sorte landskapet på begge sider som skaper dynamikk og dramatikk i bildet – og det vakre og harmoniske fargespillet som utspiller seg som fløyel på lerretet. Morgenstund er et deilig blikkfang som lever sitt eget liv i det varierende lyset og som gir oss den herlige godfølelsen vi alle lengter etter. Maleriet har fått nydelig sveveramme i gull. Trude Helén Hole

Teknikk: Akryl på lerret
Format: 104 x 84 cm med ramme
Profesjonell innramming: Valgfri eksklusiv sveveramme i sort eller gull 
Signert: Ja

Trude Helén Hole har nylig blitt tildelt International Art Prize Paris 2022 og er invitert til å stille ut en skulptur og et maleri under New York Exhibition 2022. Hole er også en av tre norske kunstnere som skal stille ut ved International Exhibition ARTQUAKE-10 hos Art Niğde International (ANI) i Tyrkia i september 2022, og her stiller hun ut med sitt maleri Mistress XXX. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger. 

Nå har hun børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen hun arbeider i – nemlig vinbransjen. Hole varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort, fra det helt enkle, nakne og rå, til mer komplekse, kraftfulle og energiske malerier, til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur. 

Maleriet Morgenstund har fått profesjonell og solid innramming med sveve-ramme i gull (eller sort hvis ønskelig) på 24 mm dybde, hvilket er et eget unikt håndverksarbeid utført av André Michelsen. Denne type innramming gir maleriet et stilrent og tidløst uttrykk, og fremhever både farger og former i motivet. 

Farger kan avvike fra fotografi, og lever sitt eget liv ettersom de endres fortløpende ved varierende inne- og utebelysning. Skygger, mønster og farger skifter kontrast, karakter og styrke etterhvert som lyset endres. Et rosa og grått maleri kan eksempelvis se mer rosa ut i kveldslys, mens gråtonene blir mer fremtredende i dagslys – eller omvendt. Bilder av prosess og maleriet i varierende lys, samt detaljer i maleriet kan sees i bildene til venstre.

Dette kunstverket omsettes med Art by Artists som mellommann i opphavsmannens navn, og er unntatt MVA. Pris er inklusive 5% kunstavgift, samt frakt og emballasje.

 🥰🤩😍

Flere malier fra meg og andre kunstnere som Torbjørn Endrerud, Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo kan sees i nettgalleriet Feather Book, Wine & Art.

Alt godt, hilsen Trude Helén Hole

………………@…………………

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs
Debattinnlegg om den usolidariske og ulogiske kunstavgiften