News Wine

Lær om musserende vin i egen stue når du har tid og lyst

På Druen – Bobler i Glasset – lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning, og det anbefales å se hele kurset i riktig rekkefølgeVi lærer om forskjellen på champagne, prosecco, cava, crémant og tysk sekt – og du lærer selvsagt også litt historie og om forskjellige produksjonsmetoder. Flere gode tilbud på digitale vinkurs finner du finner du her.

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under smaking av viner – det gjør det litt enklere å finne dufter og smaker. Ved kjøp får du opp et vindu med downloadlink til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset hele tre ganger i løpet av et år når du har tid og lyst. 

BOBLER I GLASSET MODUL 1 – vi prøver følgende viner i prisklasse 99.- til 159.-

  • Yellowglen Pink, rosé musserende – Australia
  • Vinicola Abbazia, prosecco – Italia
  • Campo Viejo Brut Reserva, cava – Spania
  • Cave de Pongracz, musserende – Sør-Afrika

BOBLER I GLASSET MODUL 2 – vi prøver følgende viner i prisklasse 269.- til 489.-

  • Von Buhl Riesling Brut 2017, sekt – Tyskland
  • Gusbourne Brut Reserve 2016, musserende – England
  • Louis Roederer Brut, champagne – Frankrike
  • Henriot Brut Rosé, champagne – Frankrike 

Du kan også kjøpe Gavekort på Bobler i Glasset, og øvrige vinkurs. Et enklere, mer kreativt, smartere og kulere gavekjøp finnes ikke. Ved kjøp av gavekort får du tilsendt et hyggelig digitalt kort med kode som du sender den heldige utvalgte. Gavekortet benyttes ved å legge Bobler i Glasset eller annet vinkurs i handlekurven, og deretter oppgi kortes kode. En download link til vinkurset sendes så til den HELDIGE utvalgte. Gavekort på digitale vinkurs kjøper du her.

TILBAKEMELDINGER FRA FORNØYDE KURSDELTAKERE

Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk! Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem. Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs! Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang. Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne. Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre. Ann E. Hansen

Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!Bent F.

Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag. Hege H.

Fantastisk kurs. Ann Irene Klo

VINKURSENE KJØPER DU HER.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Med vennlig hilsen Trude Helén Hole

Forfatter, sommelier, coach og foredragsholder

…..@…..

Trykk gjerne på FOLLOW oppe til høyre om du vil følge denne bloggen for å lese artikler om politikk og næringsliv, samt bøker, film, vin og kunst, og ikke minst selvutvikling. Du er også velkommen til å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og/eller Facebook. Ønsker du informasjon om Norges morsomste bøker og Norges første digitale vinkurs – kan du gjøre det her. Bøker, kunst og digitale vinkurs kjøper du her.

Fjerde bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – er nå i salg.

norges-morsomste-forfatter-5