News Wine

Slik sabler du Champagne!

Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent, og er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder. Hole har produsert Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs hvor vinsnobber er bannlyst – vinkursene ser du i egen stue når du har tid og lyst!

Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner eller alene om du foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert TV. Og nå kan du også kjøpe GAVEKORT på På Druen digitale vinkurs! Enklere blir det faktisk ikke. 

Les mer om vinkursene her.

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. 

LAST NED HER OG NÅ – SE NÅR DU VIL

………§……….

Og nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs – enklere blir det ikke!

«Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.» Hege H

«Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale videre.» Ann E. Hansen

«Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!» Bent F.

«Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.» Ann Irene Klo

«Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Vi som fikk oppleve dette, sier bare Tusen Takk!» Tone Nygård, Head of HR Sporveien

«Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Hole er dyktig!» Wenche Steen, Hud og Hår Klinikken

«Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen, Kjersti Løken Stavrum og Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!» Trine-Lise Jagge, Dynamic People

«Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.» Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

«Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende «somalier». Karoline Storbråten, NHST Media Group

«Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.» Morten Fahlvik, Education Research Manager It´s Learning

VINKURSENE KJØPER DU HER.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Med vennlig hilsen Trude Helén Hole

Forfatter, sommelier, coach og foredragsholder

…..@…..

Trykk gjerne på FOLLOW oppe til høyre om du vil følge denne bloggen for å lese artikler om politikk og næringsliv, samt bøker, film, vin og kunst, og ikke minst selvutvikling. Du er også velkommen til å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og/eller Facebook. Ønsker du informasjon om Norges morsomste bøker og Norges første digitale vinkurs – kan du gjøre det her. Bøker, kunst og digitale vinkurs kjøper du her.

Fjerde bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – er nå i salg.

norges-morsomste-forfatter-5