News Wine

Vin til torsk og godt i glasset

Som noen kanskje har fått med seg, så har det lenge ligget i kortene at jeg i tillegg til å skrive bøker skal drive med opplevelser og reisevirksomhet. Jeg simpelthen elsker å være på farten, se nye steder og møte nye mennesker. Som sommelier og vinimportør reiste jeg mye, og jeg produserte også Norges første TV program om vin, På Druen – en reise gjennom Europa.

frankrike innspilling

I flere år har jeg nå vurdert å starte med vin- og opplevelsesturer. And guess what? Du kan allerede 2-6 mai bli med til Portugal. I oktober står Italia for tur.  Les mer om turen til Portugal her. I dag henter jeg opp noen hyggelige tips jeg skrev da jeg jobbet i magasinet Eva. De virker nemlig fortsatt! 🙂

 

eva januarEva Januar 2.jpg

Les PDF fil her

Flere vinartikler finner du her.

Reisetips finner du her.

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og online vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)