På Druen – alle episodene om vin finner du her

(Kampanje) Miss skal lede vinprogram, var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå skal dere få gleden av å se programmet mitt På Druen her på bloggen min. I første del drar vi til Spania og besøker cava produsenten Codorniu som etter min mening er verdens beste cava! Og vinene fra Codorniu finner dere her.

Skjermbilde 2018-08-25 kl. 09.04.41.png

Fra Kampanje; TV8 skal produsere Norges første vinprogram som ifølge kanalen skal være et uhøytidelig og banebrytende, men lærerikt og seer-verdig program. Programleder er sommelier og tidligere vinimportør, forfatter, journalist og Årets fotofjes i 1986 og Miss Universe 1989, Trude Helén Hole, som i hvert program har med seg tre gjester: en vinekspert, en vinentusiast og en norsk musiker som sørger for at vinen får sine naturlige følgesvenner med på tur.

Hole, som er kjent gjennom en rekke TV-produksjoner og filmer, er også idé- og programutvikler, produsent og regissør for programmet På Druen.

– Dette blir en serie på ti programmer om reise, vin, mat og musikk, og med hyggelige gjester, sier Hole til Kampanje. Gjester er blant annet Jan Vardøen, Ørnulf Høyer, Adam Douglas, Karen Eriksen, Lars Bohinen, May Liss Myrvang, Tommy Fredvang, Gaute Ormåsen, Moi og Torgrim Holte.

Programmene ble innspilt på enkelt vis i 2011 da jeg arbeidet som prosjekt- og programleder i Mediepress/TV8. Jeg var lei all søppelet på TV og produserte derfor Norges første vinprogram på TV, og det gjorde jeg med kun ett kamera og meget få midler. Jeg var ikke bare idéutvikler, men også produsent, regissør og programleder ettersom jeg er utdannet sommelier og har arbeidet med vin siden 1996.

På TV serveres fortsatt mye dårlig – så nå kan dere få se hele min tv-serie På Druen her på bloggen. Serien er meget fornøyelig og avslappet – så jeg håper dere vil like den og sende innlegget videre til andre vinglade mennesker. Enjoy!

….

Norges første online vinkurs og gratis vinkompendium til deg. Vil du lære mer om vin – har jeg også produsert Norges første online vinkurs, dvs du kan lære om vin i egen stue når du har tid og lyst. Vinkursene finner du her.

Du kan også laste ned gratis kompendium om musserende vin her.

……….

Flere artikler om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)

%d bloggere like this: