Programmene ble innspilt på enkelt vis i 2011 da jeg arbeidet som prosjekt- og programleder i Mediepress/TV8. Jeg var lei all søppelet på TV og produserte derfor Norges første vinprogram på TV, og det gjorde jeg med kun ett kamera og meget få midler. Jeg var ikke bare idéutvikler, men også produsent, regissør og programleder ettersom jeg er utdannet sommelier og har arbeidet med vin siden 1996.

På TV serveres fortsatt mye dårlig – så nå kan dere få se hele min tv-serie På Druen her på bloggen. Serien er meget fornøyelig og avslappet – så jeg håper dere vil like den og sende innlegget videre til andre vinglade mennesker. Enjoy!

….

Norges første online vinkurs og gratis vinkompendium til deg. Vil du lære mer om vin – har jeg også produsert Norges første online vinkurs, dvs du kan lære om vin i egen stue når du har tid og lyst. Vinkursene finner du her.

Du kan også laste ned gratis kompendium om musserende vin her.