Management & Health News

I det romantiske hjørnet…

Ja, hva kan jeg si? Høsten er ikke bare mystikk – den byr også på romantikk. Og nå er den rett rundt hjørnet, for etter en meget aktiv helg slo dette faktum meg i går kveld, når roen omsider fikk senket seg, at nå kommer den – nå kommer høsten. Det har seg nemlig slik at jeg går fortsatt og venter på en ny varmebølge. Men i går kveld, etter en lang og hyggelig rosévin-lunsj i nydelige, sommer-stemte Oslo, la jeg altså merke til hvor mørkt det plutselig var blitt ute. Det snikende mørket som omhyllet meg, varslet at en ny årstid er i anmarsj.

Sommeren er ikke helt over, dette er fredagskveld på kontoret mitt Det Blå Huset. Er det ikke fint?

For året er jo en evig runddans, ikke sant? Og i denne runddansen er nok februar og mars fortsatt mine favoritter. Jeg syntes nemlig at skillet mellom vinter og vår er helt fantastisk. Dagene blir lengre, solen varmer mer og mer, snøen smelter og det er vår i luften og i hjertet – og fortsatt kan en herje i snøen og gå på ski! I simply love it!

For selv om jeg er en evig kløne på ski, er jeg usedvanlig lykkelig når jeg stavrer meg bortover i skisporet – helst på fjellet.

Vår og sommer er som en lystig, flørtende og deilig drøm. Men deretter kommer altså høsten – en årstid jeg nå har lært meg å sette større pris på for hvert år som går. Med sine lune høstkvelder og med sitt fløyelsmyke mørke som kommer sigende nesten uten at vi merker det, med de ravnsorte nettene som bløtt omfavner oss og den smidige lukten av våt jordbunn, sopp og fallen løv – er høsten en forlokkende og meget spennende årstid.

Ja, den fremstår nesten som en fornem Pinot Noir vin. Høsten er ren mystikk som smaker godt.

Jeg syntes det er godt og forfriskende å være ute i all slags vær om høsten, spesielt om det rufser litt rundt ørene og i kinnet. Desto herligere er det da når en kommer inn og fyrer opp i peisen, legger et deilig pledd over beina, gjerne med en kopp te eller noe rødt i glasset – og selvsagt en god bok i fanget.

Ja, høsten er ikke bare mystisk, den er også lun og lidenskapelig, og jeg har begynt å like den svært godt. Så jeg merket det spesielt godt i går kveld da jeg satt foran peisen med ro i både hjerte og sjel – og plutselig innså hvor mørkt det var blitt ute – at det er helt greit at høsten nå kommer.

Et skifte er på gang, og det er bare å henge med. Det ligger både spenning, mystikk og erotikk i luften – og det er tid for å nyte eller høste, som noen sier det. Begge deler går helt fint for min del! 😉 Høsten er nemlig årets mest romantiske årstid og jeg ønsker den nå velkommen av hele mitt hjerte.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)