Adventure & Travel Books & Literature News Wine

På Druen, vi drar til Italia og besøker produsenten Zaccagnini, del 2

«Miss skal lede vinprogram,» var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå får dere gleden av å se programmet mitt På Druen også her:-)

Dette er 10 episode i TV serien På Druen produsert og regissert av Trude Helén Hole, mao meg som forøvrig også er programleder ettersom jeg også er sommelier. Jupp, jeg trodde lenge at jeg var sommalier, men det var helt feil. Vi er nå i Italia og besøker den fantastisk hyggelige vinprodusenten Cantina Zaccagnini som blant annet produserer den berømte «Pinnevinen» som vi nordmenn er så glad i.

Gjester denne gang er tidligere fotballspiller Lars Bohinen, den talentfulle musikeren Adam Douglas og vinekspert Pål Ferner. Jeg håper du vil like dette innslaget like godt som øvrige. 🙂

Her er episode 1 og episode 2 i Spania, her finner du episode 3 og episode 4 fra Tyskland, her er episode 5 og episode 6 fra Portugal,  og episode 7 og episode 8 fra Frankrike. Del 9, som er nest siste del i denne TV serien og første del fra Italia, finner du her. 🙂

Skjermbilde 2017-05-28 kl. 15.27.06

Skjermbilde 2017-05-28 kl. 15.26.51

Skjermbilde 2017-05-28 kl. 15.26.22

PS!! Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg.

Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Don´t get drunk – drink with style!

Trykk på Follow —> om du vil følge denne bloggen og del gjerne;)

Mer lesestoff om vin finner du her.

Bøker, vinkompendium og mine online vinkurs finner du her.

På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2017-12-28 kl. 19.40.31.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Omslag lilla