Adventure & Travel Reviews Wine

På Druen – vi er i Spania og besøker cavaprodusenten Codorniu, del 2

(Kampanje) Miss skal lede vinprogram, var tittelen på en artikkel Kampanje publiserte for noen år siden, for da produserte jeg nemlig Norges første vin program, og nå skal dere få gleden av å se programmet mitt På Druen her på bloggen min. I første del drar vi til Spania og besøker cava produsenten Codorniu, som etter min mening er verdens beste cava! Og vinene fra Codorniu finner dere her.

 

– Dette blir en serie på ti programmer om reise, vin, mat og musikk, og med hyggelige gjester, sier Hole til Kampanje. Gjester er blant annet Idar Vollvik, Jan Vardøen, Ørnulf Høyer, Sigurd Woongraven/Satyricon, Lars Bohinen, May Liss Myrvang, Tommy Fredvang, Gaute Ormåsen, Moi, Torgrim Holte og Jørgen S. Langhelle.

– At interessen for vin er stor i Norge, er udiskutabel – vi er det folkeslaget i verden som leser mest om vin. Jeg mener det er naturlig at vin får sin plass på tv og ser det som vesentlig at programmet er lærerikt i tillegg til å være god underholdning. Jeg ønsker å formidle vinprodusentenes visjon og lidenskap, noe om produksjonsmetoder, drue- og stilarter og særegenheter for områdene vi besøker, forteller Hole til Kampanje. Hele artikkelen leser du i Kampanje.

skjermbilde-2017-01-10-kl-20-13-45Skjermbilde 2017-01-10 kl. 20.13.55.pngskjermbilde-2017-01-10-kl-20-13-04skjermbilde-2017-01-10-kl-20-12-46skjermbilde-2017-01-10-kl-20-12-34

FØRSTE EPISODE SER DERE HER

Og dere bør selvsagt se den første først:-) I tredje episode drar vi til Tyskland og besøker Prinz von Hessen, og den episoden ser du her.

Jeg håper dere finner denne serien både fornøyelig og avslappet, og at dere vil sende innlegget videre til andre vinglade mennesker. Neste episode kommer førstkommende søndag, så følg med:-)

 

……….

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png