Books & Literature News

Årets morsomste Valentinesgave – enkel å pakke inn, og gjett hva det er? ;-)

Årets morsomste julegave er selvsagt The Story – det er klinkende klart! Passer for HAM og HENNE!  Nå sparer du 50.- spenn! Dette er historien om en kvinne, syv menn og en hest – en utradisjonell, “hysterisk morsom” og banebrytende bok med innhold som omfavner politikk, kjendiser, sex, kjærlighet og hat.

Skjermbilde 2017-11-01 kl. 08.10.54

Rød tråd er 7 menn som har påvirket forfatteren og forholdene er beskrevet med påfølgende konklusjoner. Forfatteren skildrer også flere nervepirrende episoder der døden har vært faretruende nær. Boken er skrevet med høyt tempo, mye utleverende humor og særdeles mye ironi som er forfatterens varemerke. Boken er meget godt likt av både menn og kvinner.

Cover_The_Story_fra_EbokNorden_med_terning_grande

ANBEFALINGER:
“Nå kan jeg ikke anmelde alle bøkene til Trude. Har ikke lest alle enda. Men skriver hun like bra som i The Story. Vel, da kan de trygt anbefales. Det er sjelden, …eller jeg har aldri ledd så mye av en sånn sensuell innlevd selvbiografi. Kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Terningkast 6!” Rune Chr. Tollefsen

“The Story er nettopp det – en historie! Velkjente Trude Helén Hole syr sammen hendelser fra sitt eget liv til en spennende, morsom, provoserende, underfundig og underholdende bok. Hun rir, skyter fra hoften, hytter med neven og tar oss med på sine turer gjennom livet; både opp og ned. Når en tøff og uredd forfatter forteller gode og sterke historier blir resultatet svært lesverdig!” Tanum

“Jeg har lest boken din! Du skriver helt herlig og rett frem. Når jeg leste kunne jeg høre stemmen din. Noe av det var sterkt. Du er virkelig unik Trude! Hvordan har du hatt det etter utgivelsen? Må jo bli litt utladning. Heier på deg!” 🙂 Trine Lise Jagge

“Velskrevet og morsom. Humret meg igjennom hele boken.” Åge Grønning

“Anbefales! Har lest boken, og kan absolutt underskrive på at den er både morsom, utradisjonell og ikke minst, forfatteren slipper deg helt innpå seg selv og sitt liv. Løp og kjøp!” Terje Storm Unhjem

“Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker.” Lasse Østervold

“Terningkast 6.” Torild Andersen

“Er halvveis. Hittil svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig:)” Birthe Johnstad Gjerde

“Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.” Maiken Birgitte Rabben

“Trude! Nå har jeg lest ferdig boken din, klarte ikke å legge den fra meg, og jeg sier bare Wow! For en underholdende og levende bok. Den er befriende ærlig og har en herlig humor. Det var en sterk lesning med mye alvor og masse humor. Kjente en del igjen. Du er virkelig dyktig, tøff, rå, morsom, uredd og ikke minst EKTE! Helt fantastisk! Stolt av deg! Masse masse lykke til videre med nye spennende prosjekter i fremtiden! Jeg heier på deg!” Klem fra Kjersti Meidell

Kjøp-boken-her

Les mer om forfatteren og Norges morsomste humorserie her.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og lattermild uke:-)

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Her kan du joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og Facebook.

Her finner du mine vinkurs .

Lote pocket trippel.png