Books & Literature News

“Legg deg naken i sengen med bind for øynene, for nå kommer jeg og tar deg!”

Nå er POCKETBØKENE endelig klare i Norges MORSOMSTE SERIE! 😉 🙂

Om du liker det litt heftig, rått, sexy, spennende, perverst og morsomt – then Lotte is the right girl for you!! Dette er en bok om sex, fantasier og følelser. Det å sette grenser og det å bryte grenser, og ikke minst er dette en bok om ensomhet, sårbarhet, lengsel og å møte veggen i 100 km/t. Lotte bøkene leses av BÅDE MENN og KVINNER! #JustSaying 🙂

Lotte omslag 3

“Legg deg naken i sengen med bind for øynene, for nå kommer jeg og tar deg!”

Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen”. Dette er en serie om sex, fantasier, følelser, karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser.

Sannheten om Lotte-Marie, usensurert er Holes debutroman og første bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Romanen ble utgitt av N.W. Damm & Søn Forlag i 2006 og solgte over 6.000 i første opplag. Andre opplag kom i 2009 og nå er den ute i tredje opplag via forlaget Feather Books Publishing. Boken er meget godt likt av både menn og kvinner.

BØKER 2020

Lotte-Marie goes to Hollywood – bok nummer to drar hun til Hollywood og opplever kjendiser, modell-livet, glitter og glam – og møter stadig Janteloven, seg selv og sine norske fordommer i døren. Og selvsagt blir hun utfordret, både i jobbsammenheng og i kjærlighetslivet og ikke minst i å komme ut av komfortsonen.

Lotte-Marie og Matchmorderen – i bok nummer tre forlater hun det glamorøse livet i California, drar tilbake til Oslo og opplever både ensomhet, drama og spenning, og ikke minst setter hun livet på spill i sin iver etter å hjelpe den sexy etterforskeren, selveste Barry Hole, Norges superhelt nummer én, og Varg Lærum med å oppklare de mystiske Matchmordene. Det går som det vanligvis gjør med Lotte-Marie, litt over styr. #Parodivarsel

Tilbakemeldinger på serien: 

“Norges beste jenteforfatter” Dagsavisen
“Fun, fearless female” Cosmopolitan
“Norges første chicklit forfatter.” Aftenposten
“Prinsessen av humor.” Askeravisen
“Bedre enn Bridget Jones.” Budstikka
“Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.” BA
“Bøker til begjær.” MAG
“Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet.” NTB

“Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon – seriemordere: I loved it! Og sex! Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!” Øyvind Fygd

“Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo.” Henne

Kjøp-boken-her

“Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag.” NTB

“Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene.” MAG

“Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie.” Tønsbergs Blad

”Hole har en fantastisk utrykksform som treffer meg midt i blinken. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie.” Wenche Kornstad

“Sannheten om Lotte-Marie er en utrolig morsom bok! En av de herligste jeg har lest på lenge! Jentelitteratur på sitt beste, litt “Bridget Jones” og litt “Sex og singelliv”. Boka er lettlest og vittig, og inneholder noen helt rå sms-meldinger. Jeg lo så jeg gråt flere ganger. Lotte-Marie er en dame som, i følge seg selv, troner helt på toppen, hun er konge (ikke dronning!). Hun vet hun er dyktig i jobben, hun vet hun er en racer til å kjøre bil, hun er et utpreget konkurransemenneske og mener bestemt at hun er den beste bestevenninnen. Men, det finnes hull i asfalten for dem som glemmer å vende blikket nedover, og det får denne damen erfare innimellom. “Sannheten om Lotte-Marie” er snart utsolgt fra forlaget, så LØP OG KJØP! Oppfølgeren kommer i butikkene nå i disse dager, og jeg skal selvfølgelig skaffe meg den også. God fornøyelse!” NinaForfatterBlogg.no

“Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.” Maiken Birgitte Rabben

Bok nr 1, Sannheten om Lotte-Marie, usensurert – finner du her.
Bok nr 2, Lotte-Marie Goes to Hollywood – finner du her.
Bok nr 3, Lotte-Marie og Matchmorderen – finner du her.

Del gjerne med andre leseglade mennesker. 🙂 <3

Les mer om forfatteren og Norges morsomste humorserie her.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og lattermild uke:-)

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Her kan du joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og Facebook.

Her finner du mine vinkurs.

Skjermbilde 2017-11-01 kl. 08.10.54