News Wine

På Druen – nytt vinkompendium i salg nå

Da er jeg omsider ferdig med På Druenet vinkompendium på 131 sider rikt illustrert med flotte bilder. For som en del av dere vet, så er jeg ikke bare forfatter, jeg er også utdannet sommelier. Jeg har drevet med vinimport i over 6 år og har vært vinskribent i over 14 år for forskjellige medier og holdt vinkurs i hele Norge. Jeg produserte også Norges første vinprogram på TV som du finner på min YouTube kanal, samt Norges første online vinkurs som dere finner her.
 .

På DRUEN - ALT DU TRENGER

 .
Nå er vinkompendiumet altså ferdig, og denne uken får du det til
introduksjonspris, kun 179.-
 .
 .
Mine online vinkurs ser du på video hjemme hos deg når du har tid og lyst! Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner og vinklubber, eller alene om du foretrekker det – og lære deg alt om vin via alle skjermer inkludert TV.
Klikk på videoen under og lær litt om Chardonnay.
skjermbilde-2017-01-23-kl-16-11-19
 ,
 Tilbakemeldinger fra vinkurs:

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem.” Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier” 🙂 Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Learning

Vinkompendiumet inneholder følgende: 
Del 1. Hva er vin – kort historikk

Del 2. De fire viktige faktorene:

  • Druetype
  • Klima
  • Topografi og jordsmonn
  • Mennesket

Del 3. Mer om druene og druetyper

Del 4. Hvordan lages vin

  • Rødvin
  • Hvitvin
  • Musserende
  • Eik i vinen
  • Ute på vinmarken
  • Kunsten å dyrke druer

Del 5. Smaken av vin

Del 6. Duften av vin

Del 7. Aromahjulet

Del 8. Vin og mat

Del 9. Vinlover

Del 10. Tre reisetips for deg som liker vin

……….

Klikk på videoen under og lær om hvordan å smake på vin.

Del gjerne innlegget med andre som liker vin, det er jo fint å lese om vin nå i sommer. Vil dere joine meg på YouTube, Instagram, Linkedin, Twitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker eller vinkurs – så gjør gjerne det:-)

Ha en super dag, dere

 

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Don´t get drunk – drink with style!

Trykk på Follow —> om du vil følge denne bloggen og del gjerne;)

Skjermbilde 2017-12-28 kl. 19.40.31.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Omslag lilla