Miss skal lede Norges første vinprogram

Miss skal lage og lede Norges første vinprogram på TV. (KampanjeNy lokal tv-gruppering satser med nytt tv-program om vin. Mediepress Norge satser stort i lokal-tv-markedet med sitt nettverk av TV8-kanaler. Med et mål om å forynge lokal-tv, skal de klare det andre ikke har gjort tidligere; å drive lønnsomt. Daglig leder er Tønnes Stenersen og han kaller satsingen frisk.

Skjermbilde 2016-03-20 kl. 06.52.48

– Dette er en frisk satsing på lokal-tv. Vi har i gang TV8 Romerike, Follo, Asker og Bærum og Sunnmøre og har også startet oppp TV8 Buskerud, sier Stenersen til Kampanje.

Mediepress eier også KlemFM og 50 prosent av produksjonsselskapet Glefs som blant annet produserer tv-programmene «Skiguiden» med Lars Bull, reisemagasinene «Barn på Tur», «Fri» og «Luksusfri» hvor Pia Haraldsen er programleder.

Nå er det også klart for en ny tv-produksjon i TV8-nettverket. TV8 skal produsere Norges første vinprogram som ifølge kanalen skal lage et uhøytidelig og banebrytende, men lærerikt og seerverdig program.

Programleder blir tidligere vinimportør, forfatter, journalist og Årets fotofjes i 1986 og Miss Universe 1989, Trude Helén Hole, som i hvert program har med seg tre gjester: to mat/vin entusiaster og en norsk musiker som sørger for at vinen får sine naturlige følgesvenner med på tur; mat og ikke minst musikk. Hole er også kjent gjennom en rekke TV-produksjoner og filmer.

– TV8 skal produsere Norges første vinprogram og det heter «På Druen». Det blir en serie på ti programmer om reise, vin, mat og musikk, og med hyggelige gjester, sier Hole til Kampanje.

Gjester er blant annet Idar Vollvik, Jan Vardøen, Ørnulf Høyer, Sigurd Woongraven/Satyricon, Lars Bohinen, May Liss Myrvang, Tommy Fredvang, Gaute Ormåsen, Moi, Torgrim Holte og Jørgen S. Langhelle.

– At interessen for vin er stor i Norge, er udiskutabel – vi er det folkeslaget i verden som leser mest om vin. TV8 mener det er naturlig at vin får sin plass på tv og ser det som vesentlig at programmet er lærerikt i tillegg til å være god underholdning. TV8 ønsker å formidle vinprodusentenes visjon og lidenskap, noe om produksjonsmetoder, drue- og stilarter og særegenheter for områdene vi besøker, forteller Hole.

Tv-produksjonen begynner i mars, og programmet sendes mai/juni 2011. Hele artikkelen leser du i Kampanje.

……..

Vel, nå var dette altså i 2011 da jeg arbeidet som prosjekt- og programleder i Mediepress/TV8. Jeg var lei all søppelet på TV og produserte derfor Norges første vinprogram på tv, og det gjorde jeg med kun ett kamera og meget få midler. Jeg var ikke bare idéutvikler, men også produsent, regissør og programleder ettersom jeg er utdannet sommelier og har arbeidet med vin siden 1996.

På TV serveres fortsatt mye dårlig – så nå vil jeg publisere min tv-serie På Druen her på bloggen min de neste ti søndagene fremover. Serien er meget fornøyelig – så jeg håper dere vil like den. Første sending kommer neste søndag, så følg med:-)

Les også Studio Blå trenger deg.

……….

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png

%d bloggere like this: