Management & Health

Glem hudpleiesalonger – slik får du vårfin hud:-)

Grå og gusten? På tide å riste av seg vinteren? Nå er det vår, og med vår kommer liv og lyst – så nå er det på tide å prioritere deg selv og vise litt egenkjærlighet. For det er ikke bare våren som hvert år springer ut i ny drakt – også huden din kan forynges. Du må bare velge riktig.

Ansikt og kremer

Dropp dyre hudpleiesalonger – gjør det selv hjemme. Jeg kan anbefale Mary Kays fantastiske Time Wise mirakelsett som du ser på bildet under. Dette er et komplett hudpleieprogram med en rekke fordeler: -ved regelmessig bruk reduseres inntrykket av fine linjer og rynker, hudens motstandsdyktighet styrkes, huden blir glattere og jevnere, og du får en herlig følelse av velvære.

Foryngende effekt. Jeg har nok alltid sett mye yngre enn det jeg er, folk tror fortsatt jeg er 32 og det er jeg jo! Men det hjelper at jeg lever sunt, aldri har røykt og holder meg unna steikende sol – men etter at jeg begynte å bruke Time Wise mirakelsett ser jeg faktisk yngre ut i huden enn for tre måneder siden da jeg begynte å bruke hudpleiesettet. Jeg mener bestemt at huden min har blitt fastere og mer spenstig igjen, pigmentflekkene, ja, jeg har hatt noen og det lenge;-) er betraktelig mindre synlig og rynkene redusert!

Og vet dere? Settet består av peeling/vask, dagkrem, nattkrem og et fantastisk serum du bruker før påføring av dag- og nattkrem, så dette er ikke en spesielt krevende prosess:-) Derfor; ikke bruk tusenlapper på dyre hudpleiesalonger for å ta én enkel hudbehandling – invester heller pengene i gode produkter du kan bruke hjemme – det er nemlig behandling over tid som gir resultater, og nettopp derfor bruker jeg Mary Kay – det virker!

Og er du smart handler du nå, for nå har jeg 20% på alt av Mary Kay ut mars måned.

Ps. bor du i Oslo-området kommer jeg gjerne hjem til deg og holder hudpleiekurs. Ta kontakt på trude@newspirit.no, og følg meg gjerne på Facebook for tips rundt helse og velvære. Vi må ikke glemme å være gode med oss selv også – det er faktisk veldig viktig! 🙂

Trude Helén Hole, Din Hudpleiekonsulent i Mary Kay.

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen til høyre. Følg meg gjerne på Facebook her. Ønsker med dette alle en riktig så fin dag:-)

20 prosent tom 30 mars