Art & artists Books & Literature News Wine

Gjør et kupp på kunst, vin og bøker

Nå kan du gjøre et kupp på kunst, bøker og vinkurs. Dette er vel årets julegavetips, for et bedre tilbud finner du antagelig ikke. #NOVEMBERSALG Ta en titt i nettbutikken Feather Book, Wine & Art gallery og se om du finner noe du liker, eller noe du vil ha på veggen eller vil lese.

Og gjør du det, kan du benytte deg av koden; November50 og 50% vil bli trukket fra kassen! Du kan også kjøpe GAVEKORT til halv pris. Novembersalget varer ut november og vi sender malerier over hele landet!

Om Trude Helén Hole, forfatter, kunstner, sommelier og foredragsholder

Trude Helén Hole har bakgrunn fra Asker kunstfagskole og ble tildelt International Art Prize Paris i 2022. Hun ble også invitert til å stille ut en skulptur og et maleri på New York Exhibition og var en av tre norske kunstnere som stilte ut på ARTQUAKE-10 på ANI i Tyrkia i 2022. I 2023 ble hun basert på sitt forfatter- og kunstnerskap invitert som hovedgjest av NorthArt til høstutstillingen i Ås. Hennes kunst finner du her.

Hun er også journalist, sommelier, foredragsholder, forlagseier og Norges morsomste forfatter, ifølge media. Hennes bøker om Lotte-Marie er Norges humoristiske svar på Harry Hole og Varg Veum.

Og ikke minst, hun er utdannet sommelier og i tillegg til å drive vinimport produserte hun Norges første TV serie om vin, samt Norges første og mest populære digitale vinkurs som du kan se når og hvor som helst – flere ganger. Les mer om Hole her.

NÅ KAN DU KJØPE BØKER, VINKURS OG KUNST TIL 50% AVSLAG VED Å BENYTTE DEG AV KODEN NOVEMBER50 I KASSEN

My latest posts – please share if you want to

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs