person pouring wine on glass
News Wine

Kjøp et gavekort på vinkurs til jul eller til jubilanten – enkelt, morsomt og nyttig

Gi bort et GAVEKORT – På Druen Digitale vinkurs med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Det er smartere enn du tror! Du kan nemlig unngå kø, stress og hjerteinfarkt ved å bruke to tastetrykk i stedet.

Gi bort et GAVEKORT – På Druen Digitale vinkurs med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Det er enkelt, kreativt og smartere enn du tror! Du kan nemlig unngå køer, julestress og hjerteinfarkt om du kjøper et gavekort på vinkurs til jul eller til jubilanten sammen med en flaske vin – denne gaven er både morsom og nyttig, og det beste av alt – du kan se kurset sammen med jubilanten, og det gjør dere hvor som helst, når som helst og med hvem som helst, flere ganger. #glede

PÅ DRUEN DIGITALE VINKURS – LAST NED NÅ, SE NÅR DU VIL

Ved kjøp av gavekort får du tilsendt et hyggelig digitalt kort med kode som sendes den utvalgte. Du kan også printe ut gavekortet eller skrive koden inn i et eget kort og gi kurset sammen med andre gaver, eksempelvis en god vin. 

Gavekortet benyttes ved å legge kurset i handlekurven og oppgi kortes kode. En link til vinkurset sammen med På Druen kompendium, alt du trenger å vite om vin – sendes så til den heldige utvalgte. 

Ps. Gavekortets kode kan kun benyttes én gang – men det digitale kurset kan sees tre ganger hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Flere vinkurs og gavekort finner du her.

TILBAKEMELDINGER PÅ VINKURSENE

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F.

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.”  Daniel R.

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem.”  Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karriereweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H.

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

Har du lyst å lære mer om vin kan du sjekke ut På Druen digitale vinkurs. Se hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Bedre blir det ikke. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs, så hvorfor ikke kjøpe et gavekort og en flaske vin til jubilanten? Enkelt og smart! Tilbakemeldinger og mer informasjon finner du her – vinkurs og gavekort kan også kjøpes direkte her.

Alt godt, mvh Trude Helén Hole, forfatter, journalist, sommelier & kunstner ………@………

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs