woman holding wine glass selective focus photography
News Sex & Relationships Wine

Slik smaker du på vin

Å drikke vin er som å elske med en kvinne, du må vite hvordan du skal håndtere henne for å få det beste ut av akten.

Vin er en drikk som skal behandles med omhu, også når du drikker den – for det er først når du vet hvordan du skal drikke den at du virkelig finner glede i hver dråpe. Det er som å elske med en kvinne, du må vite hvordan du skal håndtere henne for å få det beste ut av akten.

Slik smaker du på vin

Jeg håper du fikk et eller annet tips i videoen, flere videoer finner du på min YouTube kanal.

Har du lyst å lære mer om vin kan du sjekke ut På Druen digitale vinkurs. Se hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Bedre blir det ikke. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs, så hvorfor ikke kjøpe et gavekort og en flaske vin til jubilanten? Enkelt og smart! Tilbakemeldinger og mer informasjon finner du her – vinkurs og gavekort kan også kjøpes direkte her.

Alt godt, mvh Trude Helén Hole, forfatter, journalist, sommelier & kunstner ………@………

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs