wine bottles and bag on wall in town in tuscany
Adventure & Travel News Wine

På Druen digitale vinkurs – Italia, Toscana

På Druen Italia, Toscana - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. 

DIGITALE VINKURS – LAST NED NÅ, SE NÅR DU VIL

På Druen Italia, Toscana – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. På Druen Italia er et digitalt vinkurs for deg som kan litt eller lite om Italia, og vil vite mer. Med andre ord et lite dypdykk i enkelte vinområder i et av verdens mest berømte vinland. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs. 

Dette digitale vinkurset omhandler det meget anerkjente vinomådet Toscana som ligger sentralt i Italia. Toscana er kjent for sitt vakre landskap og sine tradisjoner, samt sin historie, kunst- og kulturarv, og ikke minst sin store innflytelse på høykulturen. Den italienske renessansen hadde i stor grad sitt opphav her, først og fremst grunnet Firenze, men også fordi området har fostret mange historiske personer som har påvirket både vitenskap og kunsthistorie. Toscana er en rødvinsregion og fremstiller blant annet Italias mest kjente rødvin Chianti. Hoveddruen i Toscana er Sangiovese som betyr “Jupiters Blod”. Men visste du at det også produseres gode hvitviner og søte dessertviner på druen Sangiovese?

Ved kjøp av vinkurs får du også tilsendt På Druen, alt du trenger å vite om vin kompendium. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det litt enklere å finne dufter og smaksretninger.  

Vi fokuserer på druen Sangiovese som er Kongen i Toscana, samt et par andre lokale druer, og er også innom en “SuperToscaner”. Vi skal prøve følgende viner fra Toscana – tips, om du klikker på vinene kommer du rett til Vinmonopolet og kan bestille vinene til ditt nærmeste pol, så slipper du å bruke tid på å lete selv. Du velger selv hvor mange viner du vil prøve, og kan se kurset tre ganger.

Når handelen er gjennomført får du link til kompendium og det digitale vinkurset tilsendt per mail og kan se vinkursene flere ganger i løpet av et år. Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue eller hage når du har tid og lyst – enklere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder

TILBAKEMELDING FRA FORNØYDE KURSDELTAGERE

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.”  Daniel R.

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!”  Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen 

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F. 

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H.