News

Derfor stemmer jeg på Listhaug, og det bør andre kvinner også gjøre

For på mange måter, så handler ikke dette valget kun om partier og partipolitikk, om rødt, grønt eller blått. Det handler om å beskytte våre verdier, om å verne om minoriteter og friheten til å velge og leve det livet en ønsker – det handler om å verne om kvinner og barn, og spesielt våre døtre. Derfor kvinne – bør du stemme Listhaug.

niqab-2521730__480

Høstens valg handler mao mye om hva som nå hender ute i verden og om hvilket ståsted vi skal ha i forhold til hva som skjer. Det handler om mørke krefter som snikende prøver å ta kontroll over oss. Ja, kall meg gjerne tulling eller rasist om du vil, men fakta er at det foregår en snikislamisering og den har foregått lenge, og for noen år siden kom den til min gate. Vi har et asylmottak her jeg bor og det er helt greit, for jeg er selv en verdensborger og mener at alle som har behov for det og ønsker å bli en del av det norske samfunn – må ønskes velkommen til Norge.

Men de som ikke ønsker å bli en del av vårt samfunn – de som ønsker å ta over vårt land, knuse våre rettigheter og våre verdier, og trampe på kvinner og barn  – de skal ikke ønskes velkommen. De må ut – og de må ut nå!

Vi må åpne øynene og se hva som foregår – også i Norge! Listhaug er den eneste politikeren som har mot nok til å si det som det er – og gjøre noe med det.

For jeg kjenner det allerede, hvordan jeg krymper i eget hjem. Hvordan min frihet i eget land skrumper inn. Jeg kjenner det på kroppen, på blikkene og energien som møter meg når jeg møter 10-15 mannlige “asylsøkere” på vei til kontoret 15 minutter fra her jeg bor, eller når jeg beveger meg i sentrum av Oslo øst fordi jeg har et møte der. Jeg liker ikke at de tar makt over mitt liv, men det gjør de selv om jeg stritter i mot.

Jeg ønsker å gå til og fra jobb her jeg bor i shorts og singlet en varm sommerdag og kjenne gleden ved at sol og luft kjærtegner huden min.

Men når jeg møter disse energiene – de mørke, stikkende blikkene, så føler jeg meg som et annenrangs menneske, at jeg er uverdig – at jeg er en skitten, uren hore. Jeg føler jeg må dekke meg til og gå med senket hode. Usynliggjøre meg i mitt eget land.

Dette er selvsagt IKKE akseptabelt – jeg kjemper mot mine egne følelser hver gang og går med hevet hodet her jeg bor og i Oslo øst, fordi dette er MITT land. Jeg går i singlet om jeg vil og prøver å ignorere stikkene blikk ved å male frem tanken om at våre nye landsmenn, kvinner og barn selvsagt er hjertelig velkommen – men må innrette seg forholdene her, ikke omvendt. Det er ren logikk. Men slik er det ikke.

Les også – Homofile bør ikke holde hender på Grønland. Aslam (50) mener nordmenn bør innrette seg i bydelen.

Det er altså ulogisk at jeg skal føle ubehag. Men de krypende og uønskede følelsene kommer altså snikende fordi logikken må vike for sannheten – og sannheten er klar tale. Følelsene kan jeg ikke skjule, de er ekte – så islamsk fundamentalisme har allerede tatt fra meg en del av min frihet i mitt eget land og jeg er redd. Vi er mange som er redde.

Ikke for innvandrere og asylsøkere som er her av legitime årsaker – men for fundamentalismen som nå brer seg også her vi bor. Vi kan ikke lenger stilltiende akseptere fremveksten av denne menneskefiendtlige vinden som nå feier over Europa. 

Og vinden vil øke i både kraft og hastighet om vi ikke gjør noe – og vi må gjøre noe nå, mens vi ennå kan – for jeg ønsker ikke at min datter (og mine sønner) skal kjenne større frykt enn det jeg smaker på nå, at min datter i fremtiden må dekke seg til, vike med blikket og gå med senket hode og føle seg som et annenrangs menneske!

Kvinner – dere må våkne!

afghanistan-60641__480

Jeg håper du leser videre og at du klikker deg inn på lenkene under før du går til valgurnene – spesielt om du er kvinne. Artikkelen under med overskrift Hva skjer i Moskeene? er hentet fra Kristin Clemet sin blogg. Clemet skriver følgende i sitt innlegg:

Hva skjer i Moskeene? «I morgen sender dansk TV2 siste del av dokumentaren «Moskeerne bag sløret». Dette er en dokumentar i fire deler, som undersøker om åtte (av i alt 150) moskeer i Danmark medvirker til integrering av muslimer, slik deres talspersoner og vedtekter sier at de gjør. De åtte moskeene er, slik jeg forstår det, helt sentrale moskeer i Århus, København og Odense.

Bakgrunnen for at dansk TV2 har valgt å undersøke dette, er at de har en rekke kilder, særlig blant unge muslimer, som sier at de er eller har vært underlagt sterk religiøs og sosial kontroll, og at undervisningen, rådene og veiledningen de får i moskeene, er i strid med danske lover, regler og rettigheter.

Dansk TV2 mener at det har så stor samfunnsmessig betydning å få avdekket om dette er sant eller ikke, at de har valgt å bruke meget sterke journalistiske virkemidler, nemlig skjult kamera og to «muldvarper», dvs. to personer som utgir seg for å være andre enn de er. I tre måneder har disse «muldvarpene» opptrådt som to vanlige muslimer mens de har frekventert de aktuelle moskeene, observert og etter hvert også søkt veiledning om en rekke spørsmål knyttet til bl.a. ekteskap og skilsmisse, barneoppdragelse, bruk av vold, tilknytning til arbeidsmarkedet og kontakten med det danske samfunn.

Man kan lese mer om TV2s valg av metoder her. Resultatet er rystende og har skapt voldsomme reaksjoner i Danmark – og saken er såvidt også nevnt i norske medier, bl.a. i NRK og TV2.

Blant de råd, pålegg og uttalelser som gis av imamene, også mens barn hører på og delvis brukes som budbringere, er blant annet at utroskap skal straffes med steining og pisking; at muslimer som vender islam ryggen, skal steines; at barn skal slås, dersom de ikke ber innen de har fylt 10 år; at kvinner ikke skal arbeide der det er menn, fordi det ikke er tillatt å blande kjønnene; at kvinner ikke har rett til å si nei til sex, og at de heller ikke kan si nei når mennene deres er voldelige; at kvinner må tåle flerkoneri; at kvinner ikke skal gå til politiet, dersom de blir slått av mennene sine; og at man som muslim ikke bør gå i bursdagsselskap til en som er dansk.

Skal vi stilltiene akseptere dette i Norge?

En ledende imam forteller også hvordan muslimer er i ferd med å «erobre» Europa, og at muslimer ikke skal la seg integrere i samfunnet. I dokumentaren får vi også se hvordan imamer gir råd om å lyve, blant annet om hvorvidt man er asylsøker, for å få betalt leilighet av kommunen og/eller gode stønader fra det offentlige. Rådgiverne er tydeligvis godt innsatt i det danske velferdssystemet. Les hele innlegget her. Les også Norskpakistanere støtter islamistisk drapsmann ved å demonstrere på Frogner.

……..

Nevnte er ikke vås, dette er dessverre fakta – vi må nå VÅKNE. Heldigvis begynner realitetene å gå opp for flere også her på berget. Sylvi Listhaug gjør i så måte en utmerket jobb, men utsettes dessverre for grov hets bunnet i naivitet, misforstått snillisme og uvitenhet – mens vi i realiteten burde gjøre mer!

Kvinner

Tror du meg forsatt ikke? Ta en titt på videoen under – den er fra Oslo. I videoen spør Islam Net norske muslimer om de er for dødsstraff og steining for utroskap. Resultatet er direkte skremmende! Skal vi sitte stille og akseptere dette i Norge? Er det greit at denne type religion finansieres av dine og mine skattekroner? Eller skal vi kaste ut de imaner som fremmer hat, lemlestelse og drap?

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 09.36.22

Du kan lese mer om denne saken i Dagbladet. Kristin Clemet avslutter sitt innlegg med følgende: -Norske journalister som ennå ikke har gjort det, kan starte med å se den skremmende dokumentaren fra Danmark. Deretter er det kanskje på tide å gjøre et stykke journalistisk arbeid også i Norge.

Og jeg er enig – norske journalister må nå begynne å gjøre sin plikt – og det er å informere om faktiske forhold. Media må slutte å beskytte lovbrytere i frykt for å bli stemplet som rasister. Et godt eksempel er tilfellet der en jente på 11 år ble banket opp av guttegjeng.

Varden hadde nok integritet nok til å skrive at dette var muslimer, mens NRK utelater dette helt – dette er ikke journalistikk, det er stygg sensur!

Vi har rett til å få vite hva som skjer i landet vårt – norske presse må nå begynne å gjøre en jobb i forhold til de utfordringer og trusler vi står overfor, og myndighetene må iverksette nødvendige strakstiltak og kaste ut nevnte fundamentalister slik at vi kan bevare vårt demokrati og de verdier vårt samfunn er bygget på med likestilling, frihet og trygghet – til glede for alle som ønsker å være en del av det, uansett hudfarge eller religion.

Dette er ikke rasisme – det er å bruke sunn fornuft!

Fundamentalister og islamister andre som beviselig ikke vil integreres i det norske samfunnet, som beviselig støtter steining, vold og nedverdigelser av barn og kvinner, som tramper på fundamentale menneskerettigheter – kort og godt de verdier det norske samfunn er bygget på – bør sendes ut av landet med umiddelbar virkning. Derfor trenger vi Sylvi Listhaug!

Les også – Muslimer i tog mot islamistene. «Islamister får ikke lov til å kidnappe religionen min» Muslimer over hele verden står nå i økende grad opp mot fundamentalisme og ekstremisme – og det er på tide at vi andre gjør det også, stiller oss side ved side ved muslimer, setter religion til side og gjør noe!

Så derfor kvinne – om du ønsker å beskytte deg selv og spesielt dine døtre, så stemmer du på Sylvi Listhaug ved dette valget, så kan du stemme noe annet når vi får forholdene under kontroll. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Les gjerne Stikk fingeren i jorda, Norge er en del av EuropaThe mass attacks on women is violations on human rightsYtringsfrihet handler om retten til å si det en mener – uten å bli karakterisert og stempletSkal ikke kristne kunne hjelpe muslimer? Vi må lytte til «asylsøkerne», og ikke minst: La Mustafa og familien få bli i Norge.

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen til høyre.

Og del gjerne innlegget – takk.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Ønsker du å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, er du hjertelig velkommen til det. 🙂

Her kan du lese om mine bøker og mine online vinkurs, som du kan se hjemme hos deg selv.