Books & Literature Laughter News

Hey folkens – hvilket cover skal vi gå for?

Hvilket cover syntes dere vi skal velge til den tredje boken i Lotte-Marie serien? I bok nummer tre forlater hun det glamorøse livet i California, drar tilbake til Oslo og opplever både ensomhet, drama, spenning og ikke minst setter hun livet på spill i sin iver etter å hjelpe den sexy “detektiven sin” som hun liker å kalle ham – selveste Barry Hole, Norges superhelt nummer én. Dette er en bok om sex, fantasier, følelser og karriere, det å sette grenser og det å bryte grenser.

Så, hvilket cover skal vi gå for? Med eller uten pistol?? 😉

Takk til  dere som leser det jeg skriver! Den første boken i serien – Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert kom ut i 3. opplag i fjor! Første opplag, dvs si debuten min solgte over 6.000 bøker, så det er jo flott. Normalen for en debut er ca 300 bøker for å sette dette litt i perspektiv – så jeg er svært takknemlig og ydmyk fordi folk faktisk vil lese det jeg skriver både av blogg og bøker. 😉 Tusen takk!

Kort fortalt om denne serien; Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen”. Spørsmålet vi lurer litt på, er følgende; er hun pervers, eller er hun det ikke? Les mer om boken her.

Her er bok en og bok to i serien – Lotte-Marie goes to Hollywood.

Alle coverne er laget av Camilla Design.

I bok nummer to drar hun til Hollywood og opplever kjendiser, modell-livet, glitter og glam – og møter stadig Janteloven, seg selv og sine norske fordommer i døren. Og selvsagt blir hun utfordret, både i jobbsammenheng og i kjærlighetslivet og ikke minst i å komme ut av komfortsonen. Les mer om boken her.

Her er utdrag fra media og lesere:

* Norges beste jenteforfatter. Dagsavisen.

* Bedre en Bridget Jones. Budstikka

* Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene. BA

* Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie. Tønsbergs Blad

* Trude Helen Hole – Prinsessen av humor. Askeravisen

* Trude Helén Hole – Norges første chicklit forfatter. Aftenposten

* Trude Helén Hole – Fun, fearless female. Cosmopolitan

* Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene. MAG

* Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag. NTB

* Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo. Henne

* Hole har en fantastisk utrykksform som treffer meg midt i blinken. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie.” Wenche Kornstad

* Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.” 👍🏻👌🏻🎉🎉💝💝 Maiken Birgitte Rabben

En god latter forlenger livet, ikke sant? Og nettopp dette faktum er en meget god grunn til å lese disse humorbombene som begeistrer like mange menn som de begeistrer kvinnelige lesere. 🙂 Bok nummer tre kommer forøvrig rimelig snart, i november en gang, tenker jeg. De to første er tilgjengelig i alle landets netthandlere, blant annet Ark, Bokkilden, Ebok.no, Tanum, Google, samt iBooks, men jeg ville handlet hos meg om jeg var deg!

kjop-mine-boker-her

Det er hyggelig om du vil kommentere og si hvilket cover du liker best. Vi kjører på den som faller mest i smak, tusen takk. Med dette ønsker jeg dere en super dag med mye latter, kjærlighet og glede! 🙂

Mer om mitt forfatterskap finner du her, og flere presseoppslag finner du her.

#Å lese gir glede! 😉

Mvh. Trude Helén Hole, Feather Books

Vil du følge denne bloggen, trykk på Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.47.18 knappen til høyre.

Ønsker du å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, er du hjertelig velkommen til det. 🙂

klikk-her-for-a%cc%8a-lese