clear wine glasses with gold liquid on white cloth covered table
News Wine

Lær om vin på 1, 2, 3

clear wine glasses with gold liquid on white cloth covered table Har du noen gang blitt spurt om å velge vin på restaurant, men kaster ballen over til noen andre fordi du ikke tørr eller føler du kan nok

Har du noen gang blitt spurt om å velge vin på restaurant, men kaster ballen over til noen andre fordi du ikke tørr eller føler du kan nok, eller kanskje du rett og slett ikke helt har definert hva du liker av vin og hvorfor? Det er ikke så vanskelig som du tror. I På Druen digitale vinkurs vil du få enkle knagger å henge kunnskap på – og du lærer det på en morsom måte i ditt eget hjem. Enklere og bedre blir det vel ikke.

På Druen digitale vinkurs med forfatter, sommelier og kunstner Trude Helén Hole er Norges første og mest populære digitale vinkurs. Last ned en link til kurset, og se det hvor som helst, når som helst og med hvem som helst – flere ganger. Vinene kjøper du inn på forhånd, og kurset kan du se sammen med venninnegjengen eller med din ukjente kusine fra Amerika, hun du fremdeles ikke vet noe om. #fleksibelt

Her er jeg med min gode kollega Geir.

PÅ DRUEN DIGITALE VINKURS – LAST NED – SE NÅR OG HVOR DU VIL

På Druen digitale vinkurs, Bobler i Glasset – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av modulene 1 og 2, pluss innledning. Du kan velge enkeltvise moduler – men det anbefales å se hele kurset i riktig rekkefølge. Vi lærer om forskjellen på champagne, prosecco, cava, crémant og tysk sekt – og du lærer selvsagt også litt historie og om forskjellige produksjonsmetoder.

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det enklere å finne dufter og aromaer. Du får tilsendt link til kompendium og det digitale vinkurset på mail og kan se kursene flere ganger i løpet av et år. Ønsker du å kjøpe modul 1 og 2 hver for seg, finner du tilbud her.

MODUL 1 – vi prøver følgende viner i prisklasse 99.- til 159.-

  • Yellowglen Pink, rosé musserende – Australia
  • Abbazia, prosecco – Italia
  • Campo Viejo Brut Reserva, cava – Spania
  • Cave de Pongracz, musserende – Sør-Afrika

MODUL 2 – vi prøver følgende viner i prisklasse 269.- til 489.-

  • Von Buhl Riesling Brut, sekt – Tyskland
  • Gusbourne Brut Reserve, musserende – England
  • Louis Roederer Brut, champagne – Frankrike
  • Henriot Brut Rosé, champagne – Frankrike

Serveringstemperatur på musserende vin ca 4 – 8 grader. Om du ikke finner akkurat disse, kjøp liknende viner. Når du har kjøpt vinene, er det bare å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din egenstue eller hage – når du har tid og lyst – enklere og smartere blir det ikke. Vi sees! Mvh.Trude Helén Hole, sommelier, forfatter og foredragsholder

Du kan også kjøpe GAVEKORT på digitale vinkurs

Gi bort et GAVEKORT – På Druen Bobler i Glasset, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enkelt, kreativt og smart – gavekortets mottaker kan da lære om vin i egen stue (eller hage) når en har tid og lyst.

Ved kjøp av gavekort får du tilsendt et hyggelig digitalt kort med kode som sendes den utvalgte. Du kan også printe ut gavekortet eller skrive koden inn i et eget kort og gi kurset sammen med andre gaver, eksempelvis en god vin. Enkelt, smart og hyggelig!

Gavekortet benyttes ved å legge kurset i handlekurven og oppgi kortes kode. En link til vinkurset sammen med På Druen kompendium, alt du trenger å vite om vin sendes så til den heldige utvalgte. Ps. Gavekortets kode kan kun benyttes én gang – men det digitale kurset kan sees tre ganger hvor som helst, når som helst og med hvem som helst.

TILBAKEMELDING FRA FORNØYDE KURSDELTAGERE

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.” Daniel R.

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.”Ann Irene Klo

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!” Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F.

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H.

Flere vinkurs og gavekort finner du her.

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs