Adventure & Travel English Articles Laughter Management & Health News Wine

Rock & Roll with Launois Champagne

Do you want to harvest grapes by hand in Champagne at one of the area’s coolest vineyards with history back to 1872? Then you should visit Launois - the vineyards are classified as “Grand Cru” – la crème de la crème, and you can be a part of it and even get a bit tipsy with love, laughter and champagne. I just love to love it!

Do you want to harvest grapes by hand in Champagne at one of the area’s coolest vineyards with history back to 1872? Then you should visit the vineyard Launois located on the prestigious Côte des Blancs, the home of the very best Chardonnay grapes. The vineyards are classified as “Grand Cru” – la crème de la crème, and you can be a part of it and even get a bit tipsy with love, laughter and champagne. I just love to love it!

At first you will enjoy a nice champagne breakfast with old and new wine-loving friends, and then you will be driven out to the vineyard to pick the grapes by hand, if you are lucky – in the old bus with the very sexy driver – and then you will drink some more champagne, and then get a bit lovely scolding by the boss himself, Mr. Séverine Launois, for not being careful enough with the grapes or because you have forgotten one cluster of grapes or two, of course – it naturally never happened to me…, and then you drink some more champagne, and then you lose a competition because you are not listening to what the boss say about the harvesting rules, you talk instead since you are from the city og Bergen in Norway, we talk a lot, but of course – it naturally never happened to me…, and then you receive the punishment you deserve that is even more champagne, and then you are heading for a great lunch at the castle – a real one, and so the day actually goes on with a lot of fun! Got it?

More info about Champagne Launois can be found here, and if you would like to read several other articles about exciting destinations then click here. Do you want to read about wine, then click here. Simply love to live it! Or what?

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs til deg. Her finner mine digitale vinkurs som du kan se på video i din egen stue når du har lyst og når du har tid! Mine bøker, kunst og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

“Tusen takk. Vi var en vennegjeng som så Rødt i glasset, og vi hadde en veldig hyggelig kveld med kurs. Vi var alle enige om at den siste vinen, Yellow Tail Shiraz var den beste.” Undis Ellevog

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding.” Tone Nygård, Head of HR Sporveien

“Tusen takk til Trude Helén Hole som fikk en 10´er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People

“Hei igjen, Trude. Takk takk for rask tilbakemelding. Jeg kommer sannsynligvis til å kjøpe alle kursene dine etterhvert. Jeg syntes kusene dine er helt supre!” Ann-Mari 

“Vil bara sända ett tack. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It´s Learning

“Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

 TILBAKEMELDINGER FRA FORNØYDE DELTAGERE –  GAVEKORT  –  HOLES BØKER – HOLES MALERIER

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs