News Wine

Alright, it`s Saturday and time for wine

woman holding wine glass selective focus photography

Du skal holde hviledagen hellig, sies det, og nettopp det er jeg flink til, til tross for at jeg er ateist. Men i dag er det jo lørdag, og ikke søndag – så i dag har jeg stått opp (ikke så vanskelig å gjette kanskje) lest avisene, bare kødda – orker ikke lese flere dumme covid-nyheter, malt et strøk på verandaen, jogget lenge i skogen – ja, det blir lenge, for jeg klarer ikke å avslutte om jeg ser en bakke, da må jeg bare ta den også, og i skogen er det en del av dem – og malt et strøk til.

Deretter laget jeg meg en knallfin salat-tallerken med tunfisk og mye ruccola salat, fetaost, tomater og mye annet snadder. Terrassen ble utrolig fin om jeg skal si det selv – herved sagt, så salat-tallerkenen skulle selvsagt ut dit. Den hete solen ble prikken over i´en, og med en glitrende, frisk og fyrrig – for ikke å snakke om maskulin knusktørr rosé – ble dagen før hviledagen komplett.

Langmann Schilcher klassisk har en svært delikat rød oransje farge, og dufter bringebær og rips. Dette er en meget tiltalende vin som følger svært godt opp også i munnen med både muskler og god balanse. Rips i ettersmaken også. Veldig klassisk og ren i stilen, og et meget godt kjøp.

Ps, salaten min inneholdt som salater flest godt med bitterstoffer, men Langmann hadde ingen problemer med å ta salaten på strak arm ettersom vinen har godt med ungdommelig fruktighet og syre. Prøv den også til fisk, gjerne grillet, eller krabber med litt trøkk i tilbehøret. Og selvsagt, om du allerede er god og mett, kan du bare sitte i solen og nyte et glass, for Langmann er en god kavaler også uten mat.

Ønsker du å lære mer om vin – kan du se mine På Druen digitale vinkurs når som helst, hvor som helst og med hvem som helst. Nyt dagen, dere!

Her finner dere mine malerier.

…………..@……………

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.