Management & Health News Sex & Relationships Wine

Bobler i glasset – digitale vinkurs

Bobler i Glasset - lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke.

Se video over – slik SABLER du champagne!

PÅ DRUEN BOBLER I GLASSET – SAMLEPAKKE

Bobler i Glasset – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning, og det anbefales å se hele kurset i riktig rekkefølgeVi lærer om forskjellen på champagne, prosecco, cava, crémant og tysk sekt – og du lærer selvsagt også litt historie og om forskjellige produksjonsmetoder. 

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under vinsmakingen – det gjør det litt enklere å finne dufter og aromaer. Ved kjøp får du opp et vindu med download link. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset hele tre ganger i løpet av et år når du har tid og lyst. Dette er samlepakke på Modul 1 og 2 – ønsker du heller å kjøpe enkeltvise moduler om bobler i glasset, finner du tilbud på disse og andre vinkurs her.

MODUL 1 – vi prøver følgende viner i prisklasse 99.- til 159.-

  • Yellowglen Pink, rosé musserende – Australia
  • Vinicola Abbazia, prosecco – Italia
  • Campo Viejo Brut Reserva, cava – Spania
  • Cave de Pongracz, musserende – Sør-Afrika

MODUL 2 – vi prøver følgende viner i prisklasse 269.- til 489.-

  • Von Buhl Riesling Brut 2017, sekt – Tyskland
  • Gusbourne Brut Reserve 2016, musserende – England
  • Louis Roederer Brut, champagne – Frankrike
  • Henriot Brut Rosé, champagne – Frankrike 

Serveringstemperatur på musserende vin ca 4 – 8 grader. Om du ikke finner akkurat disse, kjøp liknende viner. Når du har kjøpt vinene, er det bare  å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din egen stue eller hage når du har tid og lyst – enklere og smartere blir det faktisk ikke. Vi sees! Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder

TILBAKEMELDINGER PÅ VINKURS

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.” Daniel R.

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.”Ann Irene Klo

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!” Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen 

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F. 

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H. 

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.