News Wine

På Druen digitale vinkurs – nybegynner

close up photography of wine glasses

Se video over – slik SABLER du musserende!

TILBUD PÅ DIGITALE VINKURS – LAST NED NÅ, SE NÅR DU VIL

På Druen Nybegynnerkurs – samlepakke. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. I denne pakken får du Modul 1, 2 og 3 til kun 399.- Vi gjennomgår totalt 12 viner i hele nybegynnerkurset – 4 viner i hver modul, men du velger selv hvor mange moduler og hvilke viner du vil “henge” med på – og du begynner når du har tid og lyst. 

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I kompendiumet finner du et Aroma-diagram som det anbefales å ha tilgjengelig under smakingen – det vil gjøre det litt enklere å finne dufter og aromaretninger. I nybegynnerkurset lærer du hvordan å smake vin og om forskjellige druetyper, og vi skal smake på to hvite og to røde viner i hver modul.

Vi skal smake følgende viner i modul 1:

 • Dunavar Chardonnay, Ungarn
 • Stadt Mainz Riesling, Tyskland
 • Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon, Chile
 • Wolf Blass Eaglehawk Shiraz, Australia

Vi skal smake følgende viner i modul 2:

 • Squealing Pig Marlborough Sauvignon Blanc, New Zealand
 • Conor Sur Bicicleta Gewürztraminer, Chile
 • Stonewood Pinot Noir, USA
 • Dom. Bousquet Malbec, økologisk, Argentina

Vi skal smake følgende viner i modul 3:

 • Santepietre Lamberti Pinot Grigio, Italia
 • Stellenrust Block 28 Chenin Blanc, Sør-Afrika
 • Fetzer Valley Oaks Zinfandel, USA
 • Villa Puccini Sangiovese, Italia 

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende viner med samme drue. Serveringstemperatur ca 10-12 grader for de hvite og ca 14-16 grader for de røde, altså ikke romtemperatur på rødvin, men litt kaldere. Ved kjøp får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også link tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset hele ti ganger i løpet av et år.

Når du har kjøpt vinene, er det bare  å trykke på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue når du har tid og lyst – enklere og smartere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder

FLERE DIGITALE VINKURS FINNER DU HER

TILBAKEMELDINGER PÅ VINKURSENE

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien

“Far min fekk eit gåvekort til eit av dei digitale nybegynnar-kursa. Eg, far min og kjernefamilien enda opp med å sjå modul 1 (utan gåvekortet) saman i påsken. Den kvelden vart verkeleg eit av høgdepunkta å sjå tilbake til. Veldig kjekt kurs du har laget, og veldig hyggeleg.” Daniel R.

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole!” Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It`s Learning

“Takk for god service! Er veldig fornøyd med kursene.” Mvh Monica 

“Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre.” Ann E. Hansen 

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F. 

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H. 

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.