Management & Health News

Å innføre vaksinepass er å si nei til demokrati og menneskerettigheter – og ja til tyranni!

I dag har jeg sendt denne mail til samtlige politikere;

Hei,
Jeg sender dere denne mail for å orientere dere POLITIKERE om at det foregår en bevegelse i den store verden som antagelig er større og sterkere enn dere kan forestille dere. Dere skal altså ikke undervurdere den viten folk nå besitter rundt om i verden – som mainstream media og dere prøver å dekke til.

I denne linken STOP WORLD CONTROL som nå mobiliserer kraftig, finner dere en del dokumentasjon som dere bør sette dere inn i for å komme i takt med befolkningen, for folk leser ikke bare overskriftene i VG! – og det jobbes også med riksrett mot myndighetene her i Norge.

Dere politikere som skal representere folket – ikke næringslivsinteresser eller privatpersoner – prøver åpenlyst å innføre et diktaturisk tyranni.

Hva har dere tenkt å fortelle deres egne barn – når dere nå tar fra dem det frie liv du selv fikk i gave? Når dine barn og barnebarn i fremtiden stadig må la seg insjinere med en haste VAKSINE som til slutt vil ødelegge deres naturlige immunforsvar og som:

1. IKKE ER GODKJENT

2. IKKE FUNGERER MOT ET VIRUS SOM STADIG MUTERER

3. SKAL TVINGES I OSS MOT ET VIRUS OVER 80% AV OSS IKKE EN GANG MERKER VI HAR

4. SKAL TVINGES I OSS MOT ET VIRUS MED EN `DØDELIGHET`PÅ 0,12%

5. SKAL TVINGES I OSS MOT ET VIRUS SOM HOVEDSAKLIG RAMMER ELDRE OVER 84 ÅR OG FOLK MED UNDERFORLIGGEDE SYKDOMMER

6. SKAL TVINGES I OSS – MEN HINDRER IKKE SMITTE

7. SOM OVER 11.409 MENNESKER HAR FÅTT ALVORLIGE BIVIRKNINGER AV – DETTE ETTER KUN NOEN MÅNEDER

8. NÅR VI VET AT OVER 7.000 MENNESKER TIL NÅ HAR BLITT SÅ SYKE AV VAKSINEN AT DE HAR FÅTT BEHANDLING FOR DEN

9. OG TIL SLUTT – SOM FOLK DØR AV!

Dette er ren gift som de fleste oppegående mennesker VET er unødig! Covid er ikke Svartedauden!
Jeg vil også minne dere om Nürnbergprosessen! De ansvarlige som bryter denne vil bli stilt til ansvar, og det kan selv en sykepleier bli!

Så igjen; hva skal dere fortelle deres barn? Spesielt når fakta er at covid er en type “sykdommen” de fleste mennesker håndterer enkelt og som det finnes enkle naturmedisiner og industrielle medisiner mot. Jeg minner også om at naturlig immunforsvar er utviklet i over 200.000 år.

Så hva skal dere fortelle deres barn og barnebarn når de må la seg insjinere av et farlig stoff med jevne mellomrom – livet ut – og som på kort tid vil ødelegge et naturlig immunforsvar?

Å innføre tvangsvaksinering – som vaksinepass i prinsippet er – er å innføre segrering, apartheid og diskriminering av sunne friske mennesker som stoler på eget immunforsvar! Et vaksinepass vil frata vanlige menneskene sine normale liv! Dette kan dere ikke tillate! Det er galskap!

Jeg ber dere om å lese dere opp på covid og vaksiner – fra UAVHENGIGE forskere! For det er nemlig hva folket nå gjør – folket våkner!

Erna Solberg som skal ha vaksinepass i butikker er lost case! Jeg håper du leser dette, Erna. Du jobber ikke lenger for folket – du jobber for å fremme galskap og du jobber mot folket! Det gledelige i så måte er at over 70% stiller seg stekt I MOT innføring av vaksinepass.

Les dette innlegget. Petter Stordalen ønsker vaksinepass velkommen, får massiv motstand av folket

Og dette; Covid is a giant political, press-ethics and health-ethics scandal and must stop now!

Men jeg har fortsatt tro på at det finnes noen av dere som våger å sette foten ned. Et demokrati er tuftet på individets rettigheter og frihet til å velge selv! Innfører dere vaksinepass, sier dere nei til folket, til demokrati og menneskerettigheter – og ja til tyranni!

Måtte sunn fornuft og medmenneskelighet seire!

……….@………..

Og ref linken over med Petter Stordalen – jeg kommer selvsagt til å boikotte Choice hotellene for all fremtid. Bedrifter og land som diskriminerer friske mennesker som ikke ønsker denne dødelige vaksinedritten inn i kroppene sine og velger å være mennesker og med det stoler på sitt naturlig immunforsvar – skal IKKE diskrimineres!

Dagens gode nyhet er altså at folket står altså mer og mer samlet mot det pågående helsetyranniet styrt av markedskrefter som prøver å ta kontroll over oss og frarøve våre menneskerettigheter. Så kanskje vinner sunn fornuft og naturlig immunforsvar til slutt? Det er lov å håpe!

Om du er enig – så del, for denne galskapen må ende NÅ!

Si NEI til tvangsvaksine og vaksinepass!

Gå inn og si nei til Erna Solberg i dette Høringsnotatet.

……….@………..

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURS – TIL GALLERIET

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.