Books & Literature News Wine

På Druen Rødt i Glasset er nå ute

Digitale vinkurs: Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det ikke. På Druen Rødt i Glasset er nå ute – og passer for deg som kan litt, men vil vite mer. Vi tar et dypdykk i enkelte røde druearter og gjennomgår totalt 8 viner i kurset Rødt i Glasset, mao 4 viner i hver modul – du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen – også i hver modul, og du kan også se hele kurset samlet om du ønsker det.

Klikk her for mer informasjon og drueptyper og viner vi skal prøve etc.

Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin på mail. I dette finner du et Aromahjul som er greit å ha tilgjengelig under smakingen – det vil gjøre det litt enklere å finne dufter og smaker.

Se video – slik åpner du en flaske med musserende vin.

Foredragsholder: Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hun har arbeidet med vin i 23 år, hvorav 6 år med vinimport og 17 år som vinskribent. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs.

Å arbeide med vin er både givende, spennende og omfattende. Ja, Holes år i den meget mannsdominerte vinbransjen var så morsomme at det ble TV serie og bok av det. Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert som handler om vin-selgeren med den gode nesen ble utgitt i 2006 og solgte over 6.000 eksemplarer i 1. opplag og satte med det Norgesrekord. Les mer her.

Hole, som har holdt en rekke vinkurs over hele landet hvor vinsnobber er bannlyst – har grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri: Vinkursene ser du når du har tid og lyst! Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner eller alene om du foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert TV.

LAST NED VINKURSENE HER

TILBAKEMELDINGER PÅ VNKURSENE

Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro! Bent F.

Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag. Hege H.

Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs. Ann Irene Klo

Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk! Tone Nygård

Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem. Wenche Steen

Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen, Kjersti Løken Stavrum og Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs! Trine-Lise Jagge

Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang. Pierre Wilhelm Jansson

Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende «somalier». Karoline Storbråten

Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne. Morten Fahlvik

……

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.