News Wine

Slik åpner du boblevin – med Trude Helén Hole

På Druen digitale vinkurs! Trude Helén Hole skriver ikke bare bøker – hun har arbeidet med vin i 23 år, hvorav 6 år med vinimport og 17 år som vinskribent. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første online/digitale vinkurs. Å arbeide med vin er både givende, spennende og omfattende. Ja, Holes første år i den meget mannsdominerte vinbransjen var så morsomme at det ble TV serie og bok av det. Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert som handler om vin-selgeren med den gode nesen ble utgitt i 2006 og solgte over 6.000 eksemplarer i 1. opplag og satte med det Norgesrekord. Les mer her.

Se video under – slik åpner du en flaske med bobler uten å ta kål på noen selv om det sikkert kan være fristende. Nye digitale vinkurs til kun 149.- finner du nå i Featherbook.no. Vil du heller lære hvordan du SABLER vin, tar du en titt her. Mer info finner du under videoen. Nyt dagen. 🙂

DON´T BE A WINE SNOB – BE A WINE LOVER! 

Trude Helén Hole har vært vinskribent i over 17 år for forskjellige medier og holdt en rekke vinkurs over hele landet hvor vinsnobber er bannlyst – hun har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen, men nå med ny vri: Vinkursene ser du når du har tid og lyst! 

Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner eller alene om du foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert TV. Ved kjøp får du tilsendt en link på mail og kan se videoene når du vil og med hvem du vil, og i tillegg får du kompendiumet På Druen gratis tilsendt på mail.

NÅ KUN 149,00. LAST NED NÅ OG SE NÅR DU VIL – KLIKK HER

TILBAKEMELDINGER VINKURS:

“Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag.” Hege H.

“Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro!” Bent F.

“Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs.” Ann Irene Klo

“Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Vi som fikk oppleve dette, sier bare Tusen Takk!” Tone Nygård, Head of HR Sporveien

“Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Hole er dyktig!” Wenche Steen, Hud og Hår Klinikken

“Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen, Kjersti Løken Stavrum og Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!” Trine-Lise Jagge, Dynamic People

“Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.” Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House

“Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten, NHST Media Group

“Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.” Morten Fahlvik, Education Research Manager It´s Learning

Ved kjøp av digitale vinkurs får du tilsendt en link på mail og kan se videoene når du vil og med hvem du vil, og i tillegg får du kompendiumet På Druen gratis tilsendt på mail.

NÅ KUN 149,00. LAST NED NÅ OG SE NÅR DU VIL – KLIKK HER

…..

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!