Books & Literature News

Lese bok? Støtt Fri Bokhandel

Dere kan tro jeg ble glad da jeg kom over Fri Bokhandel i dag, for jeg er ikke spesielt begeistret for hverken kjeder eller eierstrukturen i den norske bokbransjen som jeg mener hindrer både fri flyt av bøker og litterær vekst. Jeg har til nå skrevet 13 bøker – den siste kom ut i går – og har i tillegg skrevet en rekke artikler om både bøker og bokbransjen som dere kan lese om her.

Om Fri Bokhandel; Fri Bokhandel er en sammenslutning for de små og mellomstore bokhandlene landet rundt. Den ble stiftet 24. oktober 1998, og har i dag ca 60 utsalgssteder fra Lista i sør til Kjøllefjord i nord.

Fri Bokhandel er ikke en kjede i vanlig forstand, men en sammenslutning av selveide bokhandlere med felles avtaleverk og betingelser, som tar sikte på å bedre vilkårene for de mindre bokhandlene; både overfor forlagsbransjen og andre leverandører.

Det bokkjøpende publikum fortjener variasjon, valgfrihet og ikke minst en bokhandel i sitt nærmiljø

For oss som er frie bokhandlere er det viktig å markere at vi eksisterer. Både fordi vi tror at de mindre bokhandlene i byene og distriktene er liv laga, og fordi vi mener det bokkjøpende publikum fortjener variasjon, valgfrihet og ikke minst en bokhandel i sitt nærmiljø. Med stadig større vekt på børs enn katedral, merker de små og mellomstore bokhandlene at det økonomiske presset øker. Gjennom vår organisasjon får butikkene rammer som gjør det mulig å drive bokhandel uten å være tilknyttet de store kjedene. Vårt sosiale fellesskap gir medlemmene mulighet til å utveksle erfaringer, det gir inspirasjon, og en følelse av samhørighet i en tøff bransje.

Ta en titt på Fri Bokhandels hjemmeside her og finn DIN bokhandel.

………..

Takk og pris for alle våre uavhengige bokhandlere – måtte de lenge leve!

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media – klikk her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!