News

Salg av barn i Norge

Jeg har skrevet en del saker om Norsk barnevern, hvis “vern” er meget misvisende.  Denne annonsen forklarer en del om “systemet”. Den står under kjøp/Salg Ringsaker & omegn.

Kjøp og salg av  barn.jpg

Totalt 23 klagesaker verserer mot Norge i Den europeiske menneskerettsdomstol (EMD) i Strasbourg. Tirsdag denne uken falt dom i Lobben-saken, der Norge ble felt. 13 av 17 dommere i storkammeret mener retten til familieliv ble krenket da sønnen til Trude Strand Lobben ble adoptert bort. Les saken her.

I en kommentar i Bergens Tidende skriver Eirin Eikefjord at «Moren vant mot staten, men mistet sønnen. Lobben-saken ender ikke lykkelig, men bør gi et bedre barnevern». Hvilke refleksjoner bør nå norsk barnevern gjøre seg? spør hun i innlegget, les saken her.

Først og fremst bør de slutte å bruke barn som salgsvare, og dernest slå opp ordet “vern”.

Et voksende monster. Etter hva som har kommet frem av saker de siste årene, forholder ikke Barnevernet seg til dokumentasjon og faktiske forhold, ei heller trenger Barnevernet å følge lover.

De trenger bare – i følge seg selv, å følge egne bestemmelser om hvordan de ser på deg som menneske – om du er verdig foreldrerollen eller ikke. Punktum. Og da har de i følge seg selv rett til å ta barnet fra deg, også før du får lagt det til brystet. Les mer om barnevernets sortering her.

Og dette kan de gjøre fordi «Barnevernet sier det!»

Barnevernet – en folkefiende vi må vernes fra. Det er forunderlig hvordan denne institusjonen har utviklet seg til å bli en grotesk folkefiende og en skamplett for et demokrati som Norge.

Barnevernet som skal hjelpe barn og mennesker som trenger det, har nå blitt en sorteringsinstitusjon som bryter både lover og menneskerettigheter – mao en institusjon vi må vernes fra!

Så takk til de medier som belyser hvordan Barnevernet holder på, så kanskje noen ansvarlige griper tak i dette monsteret og får ristet styggedommen bort slik at Barnevernet fremstår slik det er ment og med det også følger lover og regler slik de fleste av oss andre gjør.

Som forelder er det viktigste at du har kjærlighet og omsorg å gi – og har du det, er du selvsagt skikket til å ha barn. Dette, derimot – er tydeligvis en mangelvare i Barnevernet.

Omsorg og kjærlighet er nøkkelen til en god og trygg barndom! Punktum!

Konklusjonen er derfor ganske enkel; Trude Strand Lobben er bare et eksempel av mange. Når vi i tillegg vet at Barnevernet ubarmhjertig og uforståelig stjeler over 200 barn fra foreldre like etter fødselen fordi en av foreldrene eksempelvis ikke leser fort nok eller var urolig på skolen, i tillegg til all annen tydelig dokumentasjon som har fremkommet om Barnevernets skitne og umenneskelige metoder de siste årene – så er dette meget sterk dokumentasjon på at Barnevernet overhodet ikke er skikket til jobben de utfører.

Barnevernet har totalt misforstått sin samfunnsoppgave og bør avvikles i sin helhet – og en ny organisasjon bygges opp fra bunnen av!

Flere saker finner du her.

…….

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7